Βγάζουν τα εσώψυχα τους! Δεν εξηγείται αλλιώς!

Σε κάθε συμβούλιο δεν προλαβαίνουμε τους παίκτες! Ο κάθε ένας λέει ότι έχει μέσα στο μυαλό του και γίνεται του συμβουλίου το… κάγκελο!

Ετσι και απόψε! Τι ήθελε ο Σάκης να ρωτήσει τη Μελίνα για τις ανεβασμένες επιδόσεις της Ροδάνθης;

Ξεσπάθωσε η Μεταξά: “Πολλές φορές νομίζω ότι κάπου το χάνει το παιχνίδι γιατί δεν είναι η Ροδάνθη που ίσως θα ήθελε ο περισσοτερος κοσμος να δει. Ή κάνει κάποια πράγματα που δεν τα σκεφτεται πριν. Επειδή κέρδισε δυο μερες σε δυο αγωνισματα δεν σημαίνει ότι μπορούμε να σβήσουμε την προσπάθεια μιας ομάδας για τέσσερις μήνες!”

Φούντωσε η Ροδάνθη και απάντησε! “Πήγα την επόμενη μέρα και την έπιασα και της έκανα συζήτηση γι’αυτό το θέμα! Και της είπα ότι η διατύπωση μου ήταν λάθος! Της είπα ότι δεν εννοούσα κάτι τέτοιο! Οπότε Μελίνα δεν νομίζω να σε υποτίμησα!”

Ο διαπληκτισμός συνεχίστηκε για αρκετή ώρα μέχρι που δεν άντεξε άλλο η Ροδάνθη και έκοψε τη συζήτηση! “Οκ.. δεν το συνεχίζω άλλο!” είπε χαμογελώντας αλλά έξαλλη!

Για το θέμα όμως των επιδόσεων της ναερής παίκτριας ρωτήθηκε και η Μαχήτρια Εύη Σαλταφερίδου! ¨Εσύ γιατί πιστεύεις ότι η Ροδάνθη έχει αυτό το βελτιωμένο πρόσωπο στα αγωνίσματα; “ την ρώτησε ο Σάκης.

“Η Ροδάνθη είναι η μικρότερη ηλικιακά, πριν να έρθω σε αυτή την ομάδα, ένιωσα ότι δεν ήταν τόσο καλά ψυχολογικά, ότι δεν την πίστευαν σαν ομάδα. Εγώ είχα δει, πριν γίνω ομάδα μαζί της, ότι πήγε καλά. Δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερη από τη Μελίνα αλλά είναι καλή. Θεωρώ ότι αυτό έχει αλλάξει στη Ροδάνθη. Την πιστεύουμε όλοι! Είτε κερδίσει είτε χάσει θα έχει την ίδια αντιμετώπιση.” είπε η Εύη για την “προστατευόμενη” της.

Ο παρουσιαστής έβαλε το… μετά από τη μεριά της Ροδάνθης!

“Ισχύει αυτό; “ την ρώτησε για τα όσα είπε η Εύη.

Και φυσικά η μικρή “κάρφωσε”! “Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την παλιά ομάδα, ναι η ψυχολογία μου έχει ανέβει. Βλέπω πάρα πολλά χαμόγελα! Οταν με κοιτάζουν πριν παω να αγωνιστώ ξέρω ότι με πιστεύουν. Πριν… όσο και να ήθελα να το αποβάλω αυτό, όταν ήταν να παω να αγωνιστώ και έβλεπα στο βλέμμα τους δισταγμό. Αυτό με επηρέαζε μέχρι ένα σημείο.” απάντησε χωρίς δισταγμό!

Πανικός για άλλη μια φορά! Κάθε συμβούλιο και μια έκπληξη!

Δείτε τα αποσπάσματα:

Σχόλια