Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί αποφασίζοντας να πάει στον Άγιο Δομίνικο, να άφησε ένα πολύ άσχημο όνομα για εκείνη πίσω, με όλα αυτά που ακούγονταν για εκείνη όσο ήταν στον Alpha.

Ωστόσο, η ίδια φρόντισε όσο παρέμεινε στο Survivor να διορθώσει κάθε κακή εντύπωση που είχε ο κόσμος για εκείνην.

Χαλάρωσε, προσπάθησε να είναι φυσική και αυτό την έκανε να κερδίσει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του κοινού πίσω. Έτσι και έγινε! Όπως σας είχα αποκαλύψει και στο παρελθόν εδώ στο Dimis Blog αυτός ήταν και ο στόχος! Να γίνει πάλι αγαπητή για να μπορέσει να γυρίσει ξανά στην τηλεόραση με δική της εκπομπή που τόσο αγαπάει. Αυτή ήταν και συμφωνία που είχε με τον Τούρκο παραγωγό.

Όπως αναφέρει άνθρωπος της παραγωγής στο Youweekly.gr η Κωνσταντίνα μόλις αποχώρησε άρχισε να κλαίει και να της βγαίνει έντονος εκνευρισμός. Η ίδια, υποστήριξε ότι δεν κάθισε όσο εκείνη επιθυμούσε ενώ στην συνέχεια θύμωσε αρκετά, με έντονο παράπονο που όλοι έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να την διώξουν και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι κάθε εβδομάδα ήταν προτεινόμενη!

Σε άλλα νέα όμως… μπορεί η Κωνσταντίνα να έκλαψε πολύ στα παρασκήνια για όλο αυτό που συνέβη, βάζοντας τα με συγκεκριμένα άτομα από την ομάδα της… επιστρέφοντας στην Ελλάδα την περιμένουν ανοιχτές αγκαλιές στα κανάλια. Από εκεί που όλοι της γυρνούσαν την πλάτη και κανείς δεν της έδινε μία θέση στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα, από το όνομα που είχε δημιουργήσει η ίδια… τώρα την περιμένουν με κόκκινο χαλί.

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που μοιράζομαι μαζί σας μέσα από το Dimis Blog, εκτός από τον ΣΚΑΙ, ο οποίος την προορίζει για την παρουσιαση του My Style Rocks τώρα που η Ευαγγελία Αραβανή έκανε μεταγραφή στον Ant1… άλλο ένα κανάλι ωστόσο θέλει την Κωνσταντίνα. Όπως μετέφερε έγκυρη πηγή, άλλος ένας τηλεοπτικός σταθμός, που τώρα συστήνεται έντονα… την θέλει για ένα νέο ριάλιτι. Δεν θα σας πω ποιος σταθμός είναι… για να μην ταραχτούν οι υπόλοιπες ξανθιές!

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες μου λένε, ότι σε κάθε περίπτωση προτεραιότητα έχει ο ΣΚΑΙ, με τον οποίο έχει συμφωνήσει η Κωνσταντίνα. Στην μόνη περίπτωση που μπορεί να πάει σε άλλο κανάλι, είναι αν ο σταθμός τελικά δεν θελήσει να την αξιοποιήσει κάπου… αν και η παρουσίαση του My Style Rocks είναι σίγουρη!

Σχόλια