Δεν υπάρχει!

Η παρουσία της μέσα στο παιχνίδι, έδωσε αναμφισβήτητα μια διαφορετική νότα! Ο λόγος, για την Quenn Κωνσταντίνα, που όταν είχε μαθευτεί ότι θα συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης, πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν αναρωτηθεί πως ακριβώς θα ανταπεξέλθει σε αυτές τις συνθήκες!

Όχι μόνο έδειξε μια άγνωστη για τους περισσότερους πλευρά του χαρακτήρα της, μέσα στο παιχνίδι ,αλλά και κάνοντας μικρά και σταθερά βήματα βελτίωσε τον εαυτό της!

Απίστευτες στιγμές γέλιου χάρισε η παρουσία της στο Survivivor! H Κωνσταντίνα,αντιμετώπιζε τα πάντα με ηρεμία, ενώ τρόλαρε τον εαυτό της σε κάθε ευκαιρία!

Πολλές στιγμές μέσα οι αξέχαστες στιγμές της στο παιχνίδι!

 

Ποιος θα ξεχάσει την τσουλήθρα που προσπαθούσε να ανέβει και συνεχώς έπεφτε πίσω; Η ίδια ,όμως, τα κατάφερνε αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που έφτανε τελευταία, αλλά κέρδιζε!

Δεν γινόταν, λοιπόν, να μην της ετοιμάσουν ένα συγκεντρωτικό βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα της μέσα στο παιχνίδι! Το αποτέλεσμα; Απλά απολαυστικό!

Ακόμη και τώρα, όταν το έβλεπε είχε «λυθεί» στα γέλια! Μια και μοναδική!

 

Η Κωνσταντίνα, όταν τελείωσε το αφιέρωμα, είπε:»Θα μου το δώσετε να το δείχνω στα παιδιά μου όταν δεν τρώνε το φαγητό τους!»

Σχόλια