Τι είναι οι Loafers;
Ποια είναι τα παπούτσια των παπουτσιών; Τα slip-ons είναι συνήθως χαμηλά, χωρίς δαντέλα παπούτσια. Το στυλ που εμφανίζεται πιο συχνά, γνωστό ως Loafer ή παντόφλες στον αμερικανικό πολιτισμό, έχει μια κατασκευή μοκασίνος. … Ένας λιγότερο τυχαίος, παλαιότερος τύπος ολίσθησης γίνεται με πλευρικές gussets ( (που μερικές φορές ονομάζεται φόρεμα ραπτικής).

Η διαφορά μεταξύ Loafers και Sneakers

Η διαφορά μεταξύ των sneaker και των loafers είναι ότι τα sneakers κραυγάζουν casual και αποτελούνται από υλικά καουτσούκ και καμβά. … Μια άλλη ορατή διαφορά στα sneakers ενάντια στους loafers είναι τα κορδόνια που κοσμούν τα sneakers  σε αντιδιαστολή με τα loafers που σημαίνουν τα laceless slip-on παπούτσια.

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Moccasins και Loafers;
Οι συζητήσεις μοκασινών εναντίον loafers έχουν πολλές σύγχυσεις, καθώς και οι δύο είναι σχετικά νέοι τύποι παπουτσιών και έχουν παρόμοια εμφάνιση. Παρακάτω υπάρχουν μερικές από τις βασικές διαφορές που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε τα Loafers σας  από τα Moccasins σας. Τα Loafers είναι φημισμένα ως ανοιχτά παπούτσια χωρίς δαντέλες και οι μοκασίνες έχουν κορδόνια και είναι κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα ή deerskin. Ένα άλλο σημείο διαφοροποίησης είναι η προέλευσή τους, η πρώτη εμφάνιση του loafer έγινε στη Νορβηγία τη δεκαετία του 1930 και χρησιμοποιήθηκε κυρίως για casual σκοπούς από αριστοκράτες. Οι μοκασίνες, από την άλλη πλευρά, αναπτύχθηκαν από τους ντόπιους Αμερικανούς όπως οι κυνηγοί και οι έμποροι και είχαν μια
μια προεξέχουσα αίσθηση της αισθητικής που συνδέεται με αυτo.

Πώς επιλέγετε τα Loafer;

Φορέστε άνετα. Επιλέξτε οποιαδήποτε σκιά τζιν ή khakis για να πάτε με το loafers σας. …
Φόρα μια στολή. Συνδυάστε τα suede loafers με τραγανή ραφή για έξυπνη εμφάνιση. …
Φορέστε chinos. Τα casual παντελόνια από βαμβάκι σε ελαφριά ή σκούρα χρώματα πηγαίνουν καλά με loafer. …
Φοράτε αόρατες κάλτσες με εσώρουχα.

Μπορώ να φορώ Loafers με κοστούμι;

Όταν λέτε loafers, αν εννοείτε τα επίσημα παπούτσια χωρίς δαντέλα, ναι μπορείτε να τα φορέσετε σαν κανονικά παπούτσια ή παπούτσια στο τυπικό μαύρο ή καφέ χρώμα τους, όποια και αν είναι η φόρμα με το ντύσιμο. … Ναι, μπορείτε , o μόνος κανόνας είναι ότι θα πρέπει να είναι από την επίσημη πλευρά, πολύ casual loafers φαίνονται λίγο φθηνά με ένα κοστούμι.

 

Φοράτε κάλτσες με loafers ;
Σε ένα απλό σκηνικό,  το loafer μπορεί να αντικαταστήσει οποιοδήποτε από τα άλλα παπούτσια σας για να προσθέσετε ένα κομμάτι της dash στην εμφάνιση σας. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα Boat Shoes, συνιστάται να φοράτε κάλτσες σας όταν φοράτε loafer . To Casual loafers μπορεί να φορεθεί με denim και khakis, ενώ ορισμένοι άνδρες τα φοράνε ακόμη και χωρίς κάλτσες με σορτς.

 

 

Σχόλια