Κι ενώ ο Αλεξ κινδυνεύει από το κύκλωμα των σωματεμπόρων που θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση, η αστυνόμος Τατιάνα αποδεικνύει την αθωότητά του και λίγο μετά αφήνεται ελεύθερος. Η Αννα, τρελή από τη χαρά της, τον παίρνει να πάνε στο Λονδίνο όπου τους περιμένει μια άλλη έκπληξη! Το Youweekly.gr με την βοήθεια του περιοδικού TV24 θα σας αποκαλύψει την σοκαριστική εξέλιξη της αγαπημένης σειράς… Άλλο ένα πτώμα που φέρνει τα πάνω κάτω!

Ο Αλέξανδρος πέφτει θύμα των σωματεμπόρων, που προσπαθούν να τον βγάλουν από τη μέση… ρίχνοντας δηλητήριο στο φαγητό του, κάτι που ανακαλύπτεται, ευτυχώς, πριν συμβεί το κακό. Στο μεταξύ, ο Θεοχάρης είναι θυμωμένος με την Αννα και κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να την εμποδίσει από το να βλέπει τον Αλέξανδρο. Ωστόσο η Αννα όσο κι αν αγαπάει τον πατέρα της για μια ακόμα φορά τού εναντιώνεται: «Ο,τι και να κάνεις δεν πρόκειται να με πείσεις να μείνω μακριά από τον Αλεξ. Τον αγαπώ και θα μείνω δίπλα του ό,τι κι αν γίνει», του λέει προκαλώντας την οργή του.

ΝΕΟ ΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Μεγεθύνοντας μία από τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει η Ολγα στα Μετέωρα αποκαλύπτεται το πτώμα μιας γυναίκας. Μετά από πίεση της Νίνας ο Ιωσήφ επιστρέφει σπίτι του με σκοπό να ζητήσει διαζύγιο από τη Νικόλ, όμως τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Επιστρέφοντας σπίτι της η Ράνια έχει μια απρόσμενη συνάντηση, αφού εκεί την περιμένει ένας άγνωστος άνδρας που δεν είναι άλλος από τον δολοφόνο της, ο οποίος τη σκοτώνει.

Μεταφέρει το πτώμα της Ράνιας, χαράζει πάνω του έναν αριθμό και στη συνέχεια το πετάει στη θάλασσα. Αμέσως μετά επιστρέφει στο σπίτι του και προσπαθεί να σβήσει τα ίχνη του, όπως πάντα! Ο Ιωσήφ φυσικά δεν κάνει καμία κουβέντα για χωρισμό στη γυναίκα του κι έτσι αναγκάζεται να πει ένα μεγάλο ψέμα στη Νίνα ώστε να καταφέρει να την πείσει ότι δεν μπορεί τώρα να χωρίσει και έτσι να παρατείνει κι άλλο την παράνομη σχέση τους.

Σχόλια