Και όμως το αποφάσισε!

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος, η ήρεμη… δύναμη του Survivor και πρωταθλητής κολύμβησης ενώνει της δυνάμεις του με τον γνωστό σεφ Γιάννη Αποστολάκη και ο συνδυασμός είναι… δυναμίτης!

Η νέα παραγωγή θα είναι εβδομαδιαία και ο ΣΚΑΙ έχει «στηρίξει» πολλά πάνω σε αυτό το εγχείρημα..

Οι δυο Γιάννηδες έχουν την ίδια αδυναμία, τη θάλασσα και έχουν περάσει και οι δυο από ριάλιτι! Τα κοινά τους αυτά σημεία εντόπισαν στον ΣΚΑΙ και αποφάσισαν να τους ενώσουν για να βγει μια… ταξιδιάρικη εκπομπή μαγειρικής!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Tv Έθνους, η πρώτη επαφή των δυο νέων έγινε στο πλαίσιο γυρισμάτων της εκπομπής «DOT». Εκεί φάνηκε πως «δένουν» και πως έχουν καλή χημεία μεταξύ τους.

Αυτό είδαν οι ιθύνοντες του καναλιού και αποφάσισαν να τους ρίξουν στον στίβο της… τηλεθέασης!

Τα πρώτα ραντεβού έγιναν, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, και Γιάννης Δρυμωνάκος και Γιάννης Αποστολάκης έδωσαν τα χέρια με το κανάλι ΣΚΑΙ.

Οι δυο τους μαζί με το team της εκπομπής θα κάνουν ταξίδια στα ακριτικά νησιά και θα ανακαλύπτουν την άλλη πλευρά του νησιού. Δηλαδή εκτός από τις γεύσεις του κάθε τόπου θα ψάχνουν και θα τις αθλητικές δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κάποιος.

Την διάρκεια της ημέρας την ξενάγηση θα την έχει ο Γιάννης Δρυμωνάκος ενώ στο τέλος της και αφού θα έχουν εξαντληθεί θα αναλαμβάνει ο Γιάννης Αποστολάκης, ο οποίος θα μαγειρεύει σπεσιαλιτέ του νησιού βάζοντας και τη δική του πινελιά!

Σχόλια