Η Ρίκα Βαγιάνη «‘έφυγε» από την ζωή, κάνοντας τον κόσμο φτωχότερο!

Τους τελευταίους μήνες η Ρίκα Βαγιάνη ανέβαινε τον δικό της γολγοθά, καθώς νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

Σε παλαιότερη συνέντευξη της, είχε μιλήσει για την προσπάθεια της και την επιθυμία της να γίνει μανούλα!

«Μας έτυχε η επιλογή της υποβοηθούμενης εγκυμοσύνης, σε βοηθά κάποιος λιγάκι ή πολύ ή τρομερά πολύ όπως στην περίπτωσή μου. Η φύση δεν έχει λάβει το μέμο πως εμείς θέλουμε να κάνουμε και καριέρα και να γλεντήσουμε.Θα προτιμούσα να έκανα ένα παιδί στα 28- 30», είχε πει στην εκπομπή- «Joy it’s inside you» και στη Τζένη Μπαλατσινού.

Η δημοσιογράφος είχε εξομολογηθεί ότι είχε υπάρξει φορά που απογοητεύτηκε, αλλά στην τελευταία προσπάθεια τα κατάφερε!

«Υπήρξε μια φορά που απογοητεύτηκα. Είπα κλείνω το κεφάλαιο παιδί, πέταξα και το κλειδί έξω κι ήταν η τελευταία φορά που η προσπάθεια πέτυχε. Σαν και τώρα το θυμάμαι να λέω αυτή η ιστορία με συντρίβει. Συντρίβει τα ζευγάρια, είναι σαν να περνάνε μέσα από την ομίχλη κι αν δεν κρατιούνται σφιχτά είναι δύσκολο»

Ο γιος της Οδυσσέας ήταν η μεγάλη της αδυναμία, ενώ σε συνέντευξη στη lifo.gr, είχε πει για τον γιος της, Οδυσσέα:

«Τι θα ήθελα για το γιο μου; Να είναι υγιής, να είναι καλός, να αγαπάει τα παιδιά και τα ζώα και να μάθει να ζει με λίγα. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις να ζεις με λίγα. Όχι σαν άσκηση πολιτικής, νομίζω ότι είναι σημαντικό για την ψυχή σου. Αν θέλεις πολλά κι ακόμα περισσότερα δεν γίνεσαι ποτέ χαρούμενος».

Σχόλια