Η Αλεξάνδρα μπήκε στο σπίτι του Power of Love και μπήκε πρώτα στο σπίτι των αγοριών- ενώ μετά επισκέφτηκε τα κορίτσια και δημιουργήθηκε μια ένταση!

Η Αλεξάνδρα είπε στην Άννα ότι την ενόχλησε σε κάποιο Gala- που χρησιμοποίησε η Άννα την λέξη πάσα ότι ο Ανδρέας την πάσαρε σε κάποιον, που η Αλεξάνδρα δεν ήθελε να αναφέρει το όνομα του και είχαν βγάλει φωτογραφία οι τρεις τους!

Η πρώην παίκτρια του Power of Love, είπε ότι τον συγκεκριμένο άνθρωπο με τον Ανδρέα εκείνη του γνώρισε και ειπώθηκε ότι την έκανε ο Ανδρέας πάσα και είπε ότι δεν της άρεσε όσα ειπώθηκαν σε Live από τον Σωκράτη και από την Άννα σε ένα Gala.

Η Άννα είπε χαρακτηριστικά ότι δεν θυμάται το περιστατικό, αλλά δεν είναι κάτι που προσβάλει κάποιον, ενώ ξεκίνησε μια έντονη συζήτηση μεταξύ τους,.

«Είπα κάτι το οποίο, εσείς, αφήσατε να εννοηθεί στα social media, γιατί πρώτα ο Ανδρέας..είδαμε τον ανδρέα πρώτα φωτογραφία με τον συγκεκριμένο άνθρωπο- αν δεν θέλετε να αναφερθείτε ονόματα- και μετά είδαμε μια φωτογραφία και τους τρεις μαζί…..»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Σχόλια