'>

Όλα εξαρτώνται από το σχήμα του προσώπου. Για να είναι συμμετρικό το αποτέλεσμα και άρα ελκυστικό, καλό θα ήταν να τα έχεις κάνει όλα σωστά από την πρώτη μέρα που θα αποφασίσεις να αποχωριστείς τον ξυρισμένο κόντρα εαυτό σου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν διορθώνονται κάποια πράγματα εν πλήρη τριχοφυΐα.

Τα γένια δεν μεγαλώνουν για να «κουκουλώσουν», αλλά για να αναδείξουν την πιο αρρενωπή πλευρά σου. Και αρρενωπό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει απλά «άγριο». Στόχος είναι να δείχνουν όλα πιο οβάλ. Πώς γίνεται αυτό;

> Αν το πρόσωπό σου είναι στρογγυλό ή τετράγωνο και άρα το πλάτος και το ύψος είναι σχετικά κοντά, άφησε περισσότερο μήκος στο κάτω μέρος του πηγουνιού, περιορίζοντας ταυτόχρονα τις πλευρές, ώστε το πρόσωπό σου να δείχνει με φυσικό τρόπο πιο μακρόστενο.

> Αν το πρόσωπό σου είναι μακρόστενο, τετράγωνο ή τριγωνικό και άρα το ύψος είναι ευρύτερο από το πλάτος ή οι γωνίες των παριών σου είναι έντονες προς το πηγούνι, τότε το μούσι σου θα πρέπει να είναι πιο κοντό στην άκρη του και πιο πλούσιο στα πλαϊνά. Στόχος είναι να φαίνεσαι πιο πλατύς.

> Αν διαθέτεις οβάλ πρόσωπο, συγχαρητήρια, είσε από τη φύση σου προνομιούχος. Φρόντισε απλά να μην κάνεις κάτι δυσανάλογο και σαμποτάρεις τον εαυτό σου.

Το σωστό σβήσιμο

Τα μάγουλα και ο λαιμός είναι τα δύο σημεία στα οποία πέφτει αυθόρμητα η προσοχή όταν έχει μπροστά του ένα πρόσωπο με μούσια. Είναι ακριβώς τα δύο μέρη που πρέπει να «σβήνουν» όλα σωστά. Στο λαιμό η τριχοφυΐα απαιτεί τριμάρισμα και πειθαρχία σ’ ένα σχήμα Uκατά μήκος του σαγονιού που να ξεκινάει κάτω από το ένα αυτί και να καταλήγει στο άλλο, δύο δάκτυλα πάνω από το μήλο του Αδάμ. Ό,τι μεσολαβεί θέλει ξύρισμα.

'>

Σχόλια