Οι γυναίκες αποκαλύπτουν σε αυτή την έρευνα ποια είναι η χειρότερη στάση στο σεξ και εμείς σου δίνουμε τρόπους για να την κάνεις καλύτερη.
Το ότι εσύ μπορείς να απολαμβάνεις σχεδόν όλες τις στάσεις που έχεις βάλει στο σεξουαλικό σου ρεπερτόριο, δεν σημαίνει ότι αρέσουν όλες το ίδιο και στην εκάστοτε παρτενέρ σου. Υπάρχουν στάσεις που εκείνη απολαμβάνει περισσότερο, στάσεις αγχολυτικές και για τους δυο και κάποιες που η πλειοψηφία των γυναικών δεν θέλει ούτε να ακούει.

Αν αναρωτιέσαι ποια είναι η χειρότερη στάση για τις περισσότερες γυναίκες, θα σε στεναχωρήσω, γιατί ξέρω πόσο σου αρέσει να βλέπεις την πλάτη της. Και όχι, δεν είναι το doggy style (που έρχεται δεύτερη) αυτή που φαίνεται να μην απολαμβάνει αλλά η ανάποδη καουμπόισσα – είναι μάλιστα ανάμεσα στις πιο επικίνδυνες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με μια έρευνα που έκανε το περιοδικό Women’s Health, σε δείγμα 1.100 ατόμων, το 39% των γυναικών απάντησε ότι χειρότερη στάση είναι η γυναίκα να κάθεται πάνω στον άντρα με την πλάτη της γυρισμένη προς αυτόν. Κρίνοντας ότι το αγαπημένο «στα τέσσερα» για πολλούς άντρες έρχεται δεύτερο με 28%, τότε μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις λιγάκι αν πίστευες ότι της αρέσουν αυτές οι στάσεις.

Ο λόγος είναι ότι χάνεται η οπτική επαφή και έτσι δεν μπορεί να δει τις αντιδράσεις σου. Την τρώει δηλαδή το άγχος για το αν περνάς καλά, αφού το μόνο που μπορεί να δει είναι ο απέναντι τοίχος ή τα πόδια σου. Και εδώ η λύση μπορεί να δοθεί με έναν καθρέφτη, που παίζει και να απογειώσει την ερωτική σας ζωή.

Φυσικά δεν χρειάζεται να βγάλεις τις στάσεις αυτές από τη ζωή σου αλλά αν θες να την κάνεις να νιώσει καλύτερα μπορείς να της το εκφράζεις με λόγια κάθε φορά που βλέπεις την πίσω όψη της. Οι πιο τολμηροί μπορούν να προτείνουν και τη χρήση ενός σεξουαλικού βοηθήματος.

Last but not least, που λένε και στο νομό Δράμας, άλλαξε στάση και προτίμησε μια απ’ τις αγαπημένες της προτού αρχίσει να νιώθει άβολα.

Σχόλια