Δεν είχαμε ιδέα!

Όσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για ένα ερωτευμένο ζευγάρι, ενώ η σχέση μετράει λιγότερο από χρόνο! Πηγαίνει κάπου το μυαλό σας;

Όπως αναφέρεται στην Reallife, ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης και η αγαπημένη του ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Αντωνά, που ανήκει φέτος στο πάνελ του «Happy Day», απολαμβάνουν τον έρωτα τους!  

Μπορεί ο ποδοσφαιριστής να μετακόμισε εδώ και λίγο καιρό στη Ρουμανία, καθώς υπέγραψε με την Μποτοσάνι, η σκέψη του ωστόσο, βρίσκεται συνέχεια στην πανέμορφη ραδιοφωνική παραγωγό και στενή συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day, η οποία του έχει κλέψει την καρδιά.

 

«Ζουν έναν παράφορο έρωτα», αποκαλύπτει στη Realnews άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της Μαρίας και τονίζει: «|επιθυμούν και οι δύο να πορεύονται στο μέλλον μαζί. Ταιριάζουν πολύ και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να μας φέρουν προ εκπλήξεως με τις πιο ευχάριστες εξελίξεις του έρωτα τους»

«Ήθελε πολύ να βρίσκεται δίπλα της αυτή την τόσο σημαντική ημέρα για αυτήν. Η σκέψη του όμως, ήταν συνεχώς σε εκείνη», συνεχίσει στην «R» η ίδια πηγή και καταλήγει: «Η Μαρία είναι ενθουσιασμένη με το καινούργιο επαγγελματικό της βήμα. Νιώθει ότι οι κόποι της και η προσπάθεια της όλα αυτά τα χρόνια δικαιώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

Σχόλια