Το ότι ο καιρός το χειμώνα είναι μουντός -ευτυχώς ζούμε στην Ελλάδα, που έδω έχει σχεδόν πάντα ήλιο- δεν σημαίνει ότι το ίδιο μουντό και μονότονο πρέπει να είναι και το στυλ σου.

Κλασικό το μαύρο και σικάτο το σκούρο μπλε, αλλά δόξα τω Θεώ υπάρχουν κι άλλα χρώματα, περισσότερο φωτεινά που άνετα φοριούνται τις κρύες ημέρες και νύχτες που διανύουμε, χαρίζοντας άερα ανανέωσης στο στυλ σου.

Το καμηλό

Υπήρξε μια από τις πιο δημοφιλείς χρωματικές προτάσεις για τη σεζόν άνοιξη / χειμώνας 2016-17, η οποία, ωστόσο θα εξακολουθήσει να μας συντροφεύει και φέτος, όπως πιστοποιούν εξάλλου και οι ανταποκρίσεις»από τα πρόσφατα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας.

Αν σκέφτεσαι να το τιμήσεις, λοιπόν, μάθε ότι το καμηλό συνδυάζεται ιδανικά με ουδέτερα σκούρα χρώματα όπως το χακί, το navy blue και το μαύρο, αλλά και με πιο ανοιχτές αποχρώσεις, όπως για, παράδειγμα, το ανοιχτό μπλε και μπεζ, ενώ καλό θα ήταν να αποφύγεις να το «παντρέψεις» με πιο έντονα χρώματα.

«Κατά την ταπεινή μου άποψη, πάντως, ο καλύτερος τρόπος για να φορέσεις το καμηλό είναι σε συνδυασμό με κάποιο καλό jean ή/και λευκό t-shirt» θα πει ο Kurt. «Ειδικότερα το denim ήταν, είναι και θα είναι η ιδανική βάση για να “χτίσεις” πάνω της κάθε σου εμφάνιση. Ένα κανονικό “πολυεργαλείο” που ταιριάζει σε κάθε εποχή».

Το σκούρο καφέ

Πρόκειται αναμφίβολα για την πιο «καυτή» απόχρωση της σεζόν, γεγονός που οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στην κολεξιόν της Dolce & Gabbana για την τρέχουσα σεζόν στην οποία και «πρωταγωνίστησε», χρωματίζοντας κυρίως τα πλεκτά και τα παλτό του διάσημου ιταλικού οίκου.

Θέλεις λοιπόν να του δώσεις κι εσύ μια ευκαιρία; Αν ναι, τότε μάθε ότι το σκούρο καφέ κομμάτι που θα διαλέξεις συνδυάζεται ιδανικά με ανοιχτόχρωμα ρούχα (προκειμένου να δημιουργείται κοντράστ) και απαραίτητα με παπούτσια στην ίδια ακριβώς (ή περίπου στην ίδια) απόχρωση. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Matt «και εδώ, τη διαφορά μπορεί να την κάνει ένα καλό jean ή, αντίστοιχα, ένα ποιοτικό chino, προσέχοντας πάντα να μην “μοστράρεις” την ίδια στιγμή, στο ίδιο outfit παραπάνω από τρία διαφορετικά χρώματα».

Source :

askmen.com

Σχόλια