Ο χωρισμός της τραγουδίστριας από τον επί 6 χρόνια σύντροφό της!

Στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στη «Φωλιά των Κου Κου» παραχώρησε συνέντευξη η τραγουδίστρια Πάολα η οποία, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τα προσωπικά της.

«Θέλω όλοι να ξέρουν ότι είμαι η γκόμενα όλων των αγοριών.

Δεν ανήκω σε κανέναν. Είμαι όλων των αγοριών η γκόμενα. Εγώ φέρομαι όπως φέρεται η μαμά μου. Ανθρώπινα… Αυτή είναι η ζωή μου. Δεν βγαίνω όμως και έξω. Όταν βγήκα με το παιδί μου, με τσέκαραν κι εμένα! Τα πήγα πολύ άσχημα. Από το σοκ που έπαθα, έκλεισε την πόρτα και ξέχασα το παιδί μου έξω από το αμάξι. Μου λέει “Ρε μαμά!”» τόνισε η τραγουδίστρια.

O δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης, έκανε την αποκάλυψη όμως!. Όπως είπε, η Πάολα και ο επί έξι περίπου χρόνια σύντροφος της, Μιχάλης Ποζίδης δεν είναι πια μαζί, ενώ ο χωρισμός τους ήταν φιλικός.

Αυτοί είναι οι έρωτες της εκρηκτικής τραγουδίστριας που τη σημάδεψαν και είδαν το φως της δημοσιότητας!

O Φώτης Ζαγγλοπίτης, παραμένει ο άντρας που τιθάσευσε την Αμαζόνα της νύχτας, Πάολα. Κάρπος του έρωτα τους η Παολίνα, η κόρη τους, την οποία η Πάολα απέκτησε στα 17 της χρόνια και είναι μια κούκλα!

Ο δεύτερος έρωτας στη ζωή της Πάολα, ήρθε αφού πήρε διαζύγιο από τον Φώτη, μετά από καιρό. Ο έρωτας της με έναν Θεσσαλονικιό επιχειρηματία ήταν θυελλώδης και ακολούθησαν πολλοί χωρισμοί και επανασυνδέσεις. Η γνωριμία τους έγινε σε ένα από τα μαγαζία του πατέρα τους, όπου και τραγουδούσε. Εκείνη την περίοδο η Πάολα δεν είχε αποφασίσει ακόμα αν θα άφηνε την Θεσσαλονίκη για να έρθει στην Αθήνα, μιας και η επιτυχία της ήταν αρκετά μεγάλη!

«Όσες φορές έχω ερωτευτεί, όλο αυτό λέω. Όλοι μου οι έρωτες ήταν μεγάλοι, γιατί τους ζω έντονα. Αλλιώς θα βαριόμουνα και δεν θα ήμουν μαζί τους.», ανέφερε η καλλιτέχνιδα! Οι δύο τους, πάντως, χώρισαν οριστικά το καλοκαίρι του 2014 και για πολλούς η αφορμή γι αυτό το χωρισμό ήταν η απόφαση της Πάολας να κατέβει στην Αθήνα και να ξεκινήσει εδώ την επαγγελματική της πορεία. Μια πορεία που πολύ σύντομα την έφερε στην κορυφή.

Σχόλια