Πριν ένα μηνά , έφταναν στα γραφεία μας πληροφορίες για τις μεταγραφικές προτάσεις προς το πρόσωπο του Βασίλη Βαλλιανου, τις οποίες με κάθε επιφύλαξη δημοσιοποιήσαμε.

Του Πάνου Μάρκου

Ο ίδιος θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην διαλαλήσει τόσο ο ίδιος όσο και ο μάνατζερ του, τα χρυσά συμβόλαια που πρότειναν στον ποδοσφαιριστή ομάδες Κύπρου και εξωτερικού.

Μάλιστα για του λόγου το αληθές, ο ίδιος ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα για να συζητήσει με ομάδες Α κατηγορίας , οι οποίες τον ήθελαν στο ρόστερ τους. Οι συζητήσεις κράτησαν 4 μέρες , αφού οι ομάδες (για ευνόητους πλεον λόγους δεν τις αναφέρουμε) προσπάθησαν πολυ να πάρουν το πολυπόθητο «Ναι» απο τον Ελλαδίτης ποδοσφαιριστή, ο οποίος πριν 2 χρόνια αγωνιζόταν με τον Απόλλωνα Σμύρνης ( Α κατηγορία) αλλά και ενα χρόνο πριν με τον Οφη, επιβραβεύοντας τον κάθε εβδομάδα ως τον καλύτερο αριστερό μπακ της κατηγορίας του.

Ενω την ίδια ώρα ομάδες του εξωτερικού ( απο Ρωσία, Κίνα, Καζακσταν, Γερμανία) έκαναν αντιπρότασεις με χιλιάδες ευρώ το μήνα για να κατακτήσουν τον Ελλαδίτη αριστερό μπακ και εξτρέμ.

Ωστόσο τον πλησίασαν και Κυπριακές ομάδες , οι οποίες έδειξαν τον ενδιαφέρον τους στον Βαλλιάνο, αφού η αξία του ανέβηκε κατακόρυφα στα τελευταία παιχνίδια της Ενωσης, οπου και πρωταγωνιστούσε.

Οπως ομως σας είχαμε αναφέρει η καρδιά του Βασίλη Βαλλιάνου, χτυπά στην Κύπρο, όπου πριν απο λίγους μήνες ήρθε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, ο γιός του ο οποίος πήρε το όνομα Στάθης-Παναγιώτης.

Η σύζυγός του , Έλενα Τσιακούπη, επίσης , κατάγεται απο το νησί μας και είναι η γνωστή στον χώρο της δημοσιογραφίας και τηλεόρασης.

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου χτύπησε φαίνεται γερά με αυξημένες απολαβές για τον Βασίλη Βαλλιάνο δεσμεύοντας τον και για την φετινή σεζόν, ενώ οι πληροφορίες μας αναφέρουν οτι πρόκειται για διετές συμβόλαιο, μιας και η Ενωση Νεων Παραλιμνίου δεν θέλει να χάσει απο το ρόστερ της τον Ελλαδίτη ακραίο αμυντικό.

Δεν εξηγείται αλλιώς πως ο Βαλλιάνος απέρριψε δελεαστικές προτάσεις απο ανταγωνιστικές ομάδες του νησιού, απο Ελλαδα και Εξωτερικό. Πληροφορίες μας κάνουν λογο πως ο Βασίλης Βαλλιάνος είχε εκμυστηρευτεί στο φιλικό του περιβάλλον ότι τρέφει μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπο του Προέδρου της Ενωσης, Γιώργο Τσόκκο και πως η καρδιά του απο το 2015, οπου αγωνιζόταν ξανά στην Ενωση, χτυπά στους ρυθμούς των οπαδών της.

Παρότι εχει μπροστά του πολλά ακόμα ποδοσφαιρικά χρόνια ο Βαλλιάνος επέλεξε να παραμείνει στο σπίτι του, στην Ενωσή για 4η χρονιά, αφού γνωρίζει πως το θερμο κλίμα των οπαδών είναι ενα επιπλέον κίνητρο για να κατακτήσει φέτος η Ενώση μια θέση στην εξάδα.

Πέρσι η ομάδα, εφτασε πολύ κοντά στο Κύπελλο με την συμμετοχή και συμβολή του Βαλλιάνου, ο οποίος στην αρχή δεν αγωνιζόταν καθώς ο Πάους δεν τον χρησιμοποιούσε και αυτο στοίχησε πολλούς πόντους στο Πρωτάθλημα για την ομάδα. Βέβαια η σωστή επέμβαση τόσο του Δανού προπονητή Κάριτ  Φελκ και του Κύπριου προπονητή Γιώργο Κοσμά, να χρησιμοποιήσουν τον Βαλλιάνο , ήταν σωτήρια και καίρια για την ομάδα.

Ενα παίκτη «χρυσάφι» δεν θα μπορούσαν να τον αφήσουν να φύγει….

Δείτε την ανακοίνωση της Ενωσης Νεων Παραλιμνίου:

Λαμπρό μέλλον για τον Βαλλίανο – Ο ποδοσφαιριστής χρυσάφι ( Video)

Σχόλια