Τι είπε ο Κούλλης Νικολάου!

Ο Κούλλης Νικολάου, παραγωγός και ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς “Τατουάζ”, μίλησε στην κάμερα του “Όλα Καλά”, παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο ίδιος, μεταξύ των άλλων, αναφέρθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελαμτικό επίπεδο.

Ο Κούλλης Νικολάου, είπε χαρακτηριστικά στην Σοφία Αλατζά: «Είναι χαρά μας μεγάλη γιατί είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος πρώτα από όλα. Αφού γνωρίσαμε τον Αγγελόπουλο, πριν καν δημοσιευτεί ότι θα παίξει στο Τατουάζ και αφού είδαμε τις ιδιαίτερες ικανότητες του ότι θα πετύχει το στόχο μας και κατ’ επέκτασιν και στόχο του, έγινε αυτή η συνεργασία.

Είμαστε τυχεροί γιατί είναι πάρα πολύ καλός συνεργάτης και έχει αυτή την ικανότητα του μη ηθοποιού που μπορεί να είναι ηθοποιός και να εξελιχθεί μέσα από αυτή τη δουλειά. Γιατί η δουλειά μας είναι και καθημερινή τριβή. Οπότε όταν έχεις έναν άνθρωπο σφουγγάρι και έξυπνο, να αντιλαμβάνεται τι γίνεται γύρω του και να προχωρεί, είναι χαρά μας. Σε προσωπικό επίπεδο, κάνω φοβερές συζητήσεις με τον Γιώργο, αλλά δεν είναι ευθύνη μου η σκηνή, είναι ευθύνη των σκηνοθετών και ειδικά του Ανδρέα Γεωργίου που άρχισε και ήθελε να ποντάρει στο άλογο που ονομάζεται Ντάνος.

Έχει να δώσει πάρα πολλά και στο Τατουάζ αυτή τη φορά προσφέρει ένα ιδιαίτερο ρόλο και πάει ακόμα καλύτερα. Νομίζω ότι τώρα πια δεν δέχεται τόση αρνητική κριτική γιατί έκλεισε μερικά στόματα. Βιάστηκαν να μιλήσουν κάποιοι και αυτό είναι ένα από τα ελαττώματα μας, το να βιαζόμαστε να μιλάμε»

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο

Σχόλια