Την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Χανιά, επέλεξε ο ταλαντούχος Έλληνας σχεδιαστής bridal και ιδιοκτήτης του οίκου νυφικών B-Boutique, Αντώνης Πολέντας, για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Κωνσταντίνα Καραχάλιου.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος και ο Σπύρος Γυπάκης.

Η Κωνσταντίνα έφθασε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Νίκο Καραχάλιο, φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία που σχέδιασε ο Αντώνης Πολεντας μαζί με τον οίκο υψηλής ραπτικής “Galia Lahav” για την αγαπημένη του, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της δεξίωσης η νύφη φόρεσε ακόμη δύο νυφικά.

Το χειροποίητο κοστούμι του γαμπρού, ένα black tuxedo από ύφασμα Vitale Barberis Canonico, δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον ίδιο από τον σχεδιαστικό οίκο SARTOR.

Μετά το τέλος του μυστηρίου, ακολούθησε γαμήλια δεξίωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο κτήμα “Ευτυχία Palace” παρουσία 1.200 καλεσμένων. Το παρών στον λαμπερό γάμο έδωσαν προσωπικότητες της δημόσιας ζωής της Κρήτης αλλά και πολλοί επώνυμοι καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Το ζευγάρι που όλο το βράδυ έλαμπε από ευτυχία, ευχαρίστησε συγκινημένο όλους εκείνους που το τίμησαν με την παρουσία τους την πιο ξεχωριστή μέρα της κοινής ζωής του.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τη γαμήλια τελετή, το πάρτι που ακολούθησε και τους διάσημους καλεσμένους του ζευγαριού. Ανάμεσά τους ήταν η Σόφη Πασχάλη και η Ντάρια Τουρόβνικ.

Σχόλια