Πως ξεκίνησε ο καβγάς;

Χαμός έγινε My Style Rocks 2 την ώρα που η Ιωάννα Σιαμπάνη βρέθηκε μπροστά στους κριτές!

Μια ατάκα ήταν αρκετή για να ξεκινήσει το πανηγύρι!

«Ιωάννα μου γλυκιά είσαι σαν την στρουμφίτα. Άκου να δεις τι έχεις κάνει τώρα. Που είπαμε ότι πας; Σε bazzar! Τα πόδια τα καταστρέφουν όλα! Γιατί φοράς κόκκινο καλσόν μέσα από το μπλε; Φαίνεται χάλια, φαίνεται σαν να τρίφτηκε λίγο το πόδι σου, χωρίς το καλσόν με το παπούτσι η εικόνα θα μπορούσε να είναι όντως πολύ ωραία, η τσάντα δε είναι καταστροφή, είναι μια απλή τσαντούλα για να μην ξαναπάρεις ποτέ και δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα. Καλή η προσπάθεια, αλλά δεν πέτυχε», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης και τη βαθμολόγησε με 1».

«Κρίμα, το καλσόν με το παπούτσι είναι καταστροφή. Ήθελα να σου βάλω 2 αλλά δεν γίνεται», της είπε η Μπέτυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος έκλεισε το θέμα να λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Λάθη, λάθη λάθη….».

Έπειτα η παίκτρια απασφάλισε λέγοντας:
«Θέλω να πω κάτι τώρα αφού βαθμολογήθηκα, επειδή είπατε πριν πάλι για πολλοστή φορά για τις αντιγραφές, επειδή αισθάνομαι αδικημένη γιατί δεν ισχύει, θέλω να πω για να το ακούσει ο κόσμος, το γεγονός ότι ένας έξυπνος ή δέκα σας έστειλε μια φωτογραφία, δεν σημαίνει ότι ο κόσμος είναι χαζός. Εγώ έκατσα και έψαξα, πως την τελευταία φωτογραφία που μου δείξατε, είδα ότι η φωτογραφία ανέβηκε μετά την δική μου εμφάνιση.

Είναι σα να με κολλάτε στον τοίχο και να ακυρώνετε όλη μου την προσπάθεια. Θέλω κάθε φορά που βγάζετε μια φωτογραφία που στο wall, να είστε σίγουροι… Έχω και την ημερομηνία που δημοσιεύτηκε. Οk, να γίνεται 2-3 φορές αλλά δεν γίνεται να γίνεται συνέχεια». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχόλια