'>

Μέσα σε λίγες μέρες μετά από έναν χρόνο και κάτι εξιχνιάστηκαν δυο εγκλήματα. Ειδεχθή εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τον ίδιο άνθρωπο μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Μέσα σε δυο θεληματικές του καταθέσεις ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς ομολόγησε την απόλυτη φρίκη.

Εν πρώτοις ομολόγησε τη δολοφονία της Mary Rose, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή σε φρεάτιο στο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο του Μιτσερού.

Ακολούθως, ομολόγησε τη δολοφονία της Arian, μιας γυναίκας επίσης απ’ τις Φιλιππίνες, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί τον Ιούλιο του 2018. Γι’ αυτή την δολοφονία εξιστόρησε στους ανακριτές τον τρόπο με τον οποίο την σκότωσε: αφού είχαν έρθει σε ερωτική επαφή την έπνιξε, μετά την έδεσε και την πέταξε στο φρεάτιο του μεταλλείου. Ο ίδιος προέβη σε υποδείξεις σκηνών στη λίμνη Ξυλιάτου ενώ προηγουμένως είχε προβάλει διάφορους ισχυρισμούς στους ανακριτές.

Ο αρχικός ισχυρισμός του οδήγησε, την Αστυνομία στη λίμνη Μεμέ του Ξυλιάτου για έρευνες με τη συμβολή δυτών.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, ο ίλαρχος προέβη σε νέο ισχυρισμό, περιπλέκοντας ακόμη περισσότερο το κουβάρι.

– Ο ύποπτος ισχυρίστηκε ότι ενώ βρισκόταν μαζί με την άτυχη 38χρονη στο κρεβάτι ακούστηκαν κλάματα του παιδιού. Η 38χρονη
πήγε να δει το παιδί και αυτός την τράβηξε.

– Το 6χρονο παιδί πνίγηκε από τα κλάματα και από εμέσματα.

– Ο ίδιος, όπως ισχυρίζεται, βγήκε έξω προκειμένου να ζητήσει βοήθεια και όταν επέστρεψε, μητέρα και κόρη έλειπαν απ’ το σπίτι.

Οι αντιφατικοί του ισχυρισμοί ήταν και η αιτία για να αποχωρήσει από την εκπροσώπησή του ο δικηγόρος που είχε αναλάβει αρχικά, ο Ηλίας Στεφάνου. Όπως πληροφορείται το SigmaLive ο 35χρονος ύποπτος ενώ αρχικά προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς στον δικηγόρο του, ακολούθως τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά, με αποτέλεσμα ο κ.Στεφάνου να αποσυρθεί της εκπροσώπησης.

Κατά τη σημερινή διαδικασία ο ύποπτος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, ενώ ο ίδιος περιορίστηκε σε δυο λέξεις, «καμιά ένσταση» και «μάλιστα», όταν  του απευθύνθηκε ο λόγος απ’ το Δικαστήριο.

Πρέπει να σημειωθεί, όπως περιγράφηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ ότι ο 35χρονος που δρούσε ως «Ορέστης» σε πορτφόλιό του το οποίο είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο, είχε «αφιέρωμα» στον χώρο της φρίκης. Πιο συγκεκριμένα στο εν λόγω άλμπουμ εμφανίζονται φωτογραφίες του χώρου, του φρεατίου αλλά και του ανελκυστήρα που βρίσκεται εντός του φρεατίου, στο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο της Κοκκινόγειας στο Μιτσερό.

'>

Σχόλια