Η καραμέλα των σημερινών αντρών μετά από έναν χωρισμό είναι το «Θες να μείνουμε φίλοι;»

Γραφει η Τίνα Μιχαηλίδου (https://www.tinamichaelidou.gr/)

Αγαπημένα μου αγόρια δυστυχώς ή ευτυχώς φιλία μεταξύ των 2 πρώην δεν είναι εύκολο να συμβεί και αν συμβεί πρέπει να γίνει κάτω από συνθήκες τύπου κανένας να μην νιώθει τίποτα.

Έχεις αναρωτηθεί σε τι δύσκολη θα φέρεις την πρώην σου όταν της ζητήσεις αμέσως μετά τον χωρισμό σας να μείνετε φίλοι ; Σεβαστό το ότι θες να αφήσεις μια πόρτα ανοιχτή ή μπορεί να νιώθεις ακόμα πράγματα και να θες τον χρόνο σου, όμως αν πάρουμε την περίπτωση ότι η πρώην σου έχει ακόμα συναισθήματα για εσένα αυτό θα την τσακίσει ψυχολογικά.

Γιατί ένας έρωτας ποτέ δεν γίνεται φιλία,ενώ μια φιλία καταλήγεις σε έρωτα.Το να μένεις άλλωστε και φίλος με την πρώην σου είτε αμέσως μετά τον χωρισμό είτε μετά από καιρό αυτό θα σας κρατάει δεμένους συναισθηματικά πίσω στα παλιά και δεν θα μπορείτε εύκολα να πάτε παρακάτω στη ζωή σας και να βρείτε νέους συντρόφους.

Για αυτό πριν αποφασίσεις να μείνεις φίλος με την πρώην σου ζύγισέ τα όλα και δες τι είναι το καλύτερο για εσάς!

Και να μην ξεχνάς να χαμογελάς και φυσικά να σέβεσαι και τα συναισθήματα της κάθε κοπέλας που έχεις επιλέξει να είναι δίπλα σου -φυσικά να σέβεσαι και την πρώην σου-!

Σχόλια