Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλάει για όλους και για όλα σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο Youweekly.gr και την Τζώρτζια Συρίχα.

Η παρουσιάστρια μιλάει ανοιχτά για όλα αυτά που γράφηκαν για την συμμετοχή της στο Survivor καθώς και για την υπέρογκη αμοιβή της.

Ξέρεις πως ένας λόγος που ανέβηκε η τηλεθέαση στο φετινό «Survivor» ήσουν εσύ;

Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, αλλά η τηλεόραση είναι ένα ομαδικό άθλημα, επομένως η επιτυχία του «Survivor» άρα και η τηλεθέασή του δεν μπορεί να οφείλεται μεμονωμένα σε ένα πρόσωπο αλλά στο σύνολο, είναι μια ομαδική δουλειά. Οι παρουσιαστές, οι παίκτες, οι καμεραμέν, οι τεχνικοί, η παραγωγή, γενικότερα, ο καθένας ξεχωριστά έχει βάλει το δικό του λιθαράκι σε όλο αυτό το αποτέλεσμα.

Τι προτάσεις έχεις τώρα στην τηλεόραση;

Είμαι ευγνώμων που έχω προτάσεις σε μια τόσο δύσκολη εποχή. Θέλω να μιλάω για πράγματα που έχουν συμφωνηθεί. Όταν συμβεί αυτό τότε θα μιλήσω.

Τι θα σου άρεσε να κάνεις;

Αυτό που θα αισθάνομαι ότι και το project και η ομάδα θα με σέβεται και θα μου δίνει χώρο να δημιουργήσω, να εξελιχτώ και να το υπηρετήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια υποστήριζαν ότι η συμφωνία σου με το κανάλι ήταν να πας στο «Survivor» και να πάρεις υπέρογκη αμοιβή και από τη νέα σεζόν να παρουσιάζεις το «My Style Rocks». Είναι αλήθεια αυτό;

Είσαι πολλά χρόνια στον χώρο, καταλαβαίνεις ότι λέγονται και γράφονται πολλά και διάφορα. Με φέρνουν σε δύσκολη θέση όταν με ρωτούν για τα οικονομικά μου. Εγώ μπήκα στο παιχνίδι γιατί ένιωσα ότι αυτό ήθελα να κάνω. Ήθελα να δείξω ποια είμαι, να δοκιμάσω τα όριά μου και να κάνω μια ανασκόπηση του εαυτού μου. Ο καθένας μπορεί να φαντάζεται αυτό που θέλει. Σκέφτομαι κάποιες φορές ότι η ζωή μου είναι σαν ταινία πολλές φορές, ό,τι έζησα ήρθε ξαφνικά, ό,τι έγινε το προσεγγίζω σαν να ήταν για να γίνει.

Σχόλια