Ο Τάκης Βουγιουκλάκης, μίλησε χθες στην εκπομπή «Όλα Καλά» για τα «Χτυποκάρδια στo θρανίo», την ιστορική ταινία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ η οποία μεταφέρεται στο σανίδι 56 χρόνια μετά!

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την Κατερίνα Γερονικολού και τον Ορέστη Τζιόβα γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις!

Ο αδερφός της Αλίκης Βουλιουκλάκη, Τάκης μεταξύ άλλων, δήλωσε πώς δεν γνωρίζει τους δύο ηθοποιούς που θα κρατούν τους δύο βασικούς ρόλους και η Σοφία Αλατζά από την ίδια εκπομπή του Μακεδονία TV, επικοινώνησε με την Κατερίνα Γερονικολού!

Η Κατερίαν έδωσε την δική της απάντηση και έκλεισε όλα τα στόματα:
«Δεν ήξερα ότι ο κύριος Βουγιουκλάκης είπε αυτό για εμένα. Είναι η άποψή του και ο καθένας έχει την άποψή του. Εγώ θα δουλέψω πολύ σκληρά για αυτόν το ρόλο, για να ανταπεξέλθω, και θα πάνε όλα καλά. Καλύτερα όμως να μη γίνεται κριτική πριν δούμε τα αποτελέσματα. Να κρίνουμε αφού δούμε κάτι. Δεν ασχολούμαι με τον ντόρο και το σούσουρο που γίνεται γύρω από αυτό και δεν με ενδιαφέρουν. Σίγουρα, αυτός ο ρόλος είναι μια πρόκληση για εμένα και θα κάνω ότι μπορώ για να πάει καλά. Για όλους τους ρόλους έχω άγχος, έτσι και γι’ αυτόν. Δεν με επηρεάζουν τα σχόλια όπως αυτό του κυρίου Βουγιουκλάκη», είπε και….. μας άφησε κάγκελο! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχόλια