Η ευκολία με την οποία στη Λίβερπουλ απλά διαβάζουν τις προσφορές της Μπαρτσελόνα για τον Κουτίνιο και τις απορρίπτουν, αποτυπώνεται στα μόλις…31 λεπτά που χρειάστηκαν οι «κόκκινοι» για να απαντήσουν στη δεύτερη πρόταση!

Οι «μπλαουγκράνα» συνεχίζουν το πρέσινγκ για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, γνωρίζοντας και υπολογίζοντας από την πρώτη στιγμή πως είναι μια υπόθεση η οποία θα χρειαστεί χρόνο και ενδεχομένως ν’ αποδειχθεί τρομερά δύσκολη, έως ακατόρθωτη προς επίτευξη…

Βάσει του δημοφιλή Ισπανού ρεπόρτερ και ειδικού σε μεταγραφικά ζητήματα, Γκιγιέμ Μπαλάγκ, στη δεύτερη προσφορά που κατέθεσαν οι «μπλαουγκράνα», έναντι 85 εκατ.ευρώ συν 15 εκατομμυρίων σε μπόνους, η Λίβερπουλ χρειάστηκε μόλις μισή ώρα για να δώσει την απάντησή της!

Από τους κύκλους των Καταλανών προκύπτει ότι δεν το βάζουν κάτω και θα επανέλθουν, ωστόσο, είναι λογικό να κοιτούν και ορισμένες άλλες περιπτώσεις.

Πάντως, αυτό που υποστηρίζουν από τον ισπανικό σύλλογο, είναι πως τα περί… άμεσης ανακοίνωσης και δεδομένης απόκτησης του Κουτίνιο, ήταν απλά δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για τα «χτυπήματα» στις ιστοσελίδες και όχι η πραγματικότητα, αφού στη Μπαρτσελόνα είχαν προετοιμαστεί για την αντίσταση της Λίβερπουλ…

Source :

gazzeta.gr

Σχόλια