Είμαστε περήφανοι… διότι η Κύπρος μας έχει πάρει ενα βραβειο. Ενα σημαντικό βραβείο θα λέγαμε.

Το THE STEAK HOUSE στη Λεμεσό ειναι ανάμεσα στα καλύτερα Steak House του κόσμου.

Πέρασαν σχεδόν δυο χρόνια, από τότε που ένα υπέροχο κτίριο, στο παλιό Λιμάνι της Λεμεσού, μεταμορφώθηκε στο καλλιτεχνικής αύρας σύγχρονο εστιατόριο, «Τhe Steak House» , ανάμεσα στη φανταστική θέα της θάλασσας και στους ήχους της πόλης.

Σήμερα, το εν λόγω εστιατόριο, με την τριαντάχρονη εμπειρία της εταιρίας, ανεβάζει τον πήχη των εστιατορίων της Κύπρου, ακόμα πιο ψηλά, αφού το «Τhe Steak House», έχει κερδίσει την πρώτη θέση στην κατηγορία «luxury steak house, winner of eastern Europe for 2017», των γνωστών βραβείων διεθνούς εμβέλειας « World Luxury Restaurant Awards» και έχει αναδειχθεί σε ένα από τα καλύτερα Steak House ανά τον κόσμο, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα εστιατόρια που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.

Τι είναι το World luxury restaurant awards;

Είναι ένας Παγκόσμιος διαγωνισμός. Τα εστιατόρια που συμμετέχουν τα προτείνουν κριτικοί εστιατόριων, δημοσιογράφοι ή και απλή καταναλωτές και αν τηρούν τα κριτήρια των διοργανωτών τότε συμπεριλαμβάνοντα στο διαγωνισμό. Τα κριτήρια είναι:1) επίπεδο διακόσμησης και ατμόσφαιρα 2) ποιότητα φαγητού 3) επίπεδο εξυπηρέτησης.

Η νικητές αναδεικνύονται από τη διαδικτυακή ψηφοφορία.

Το The Steak House έχει κερδίσει τη κατηγορία: luxury steak house για την ανατολική Ευρώπη καθιστώντας το μέσα στα καλύτερα Steak House του κόσμου.

Αν είστε ή βρεθείτε στην Κύπρο, δεν έχετε να παρά να επισκεφθείτε κι εσείς « Το The Steak House» και να δοκιμάσετε το περίφημο και διακεκριμένο μενού του, το οποίο περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από εύγευστα αμερικάνικα steaks, Wagyu steaks αλλά και διάφορες υπέροχες λαχταριστές επιλογές για τους λάτρεις των θαλασσινών και όχι μόνο, όπως σαλάτες, αστακούς, σολομό, γαρίδες, κοτόπουλο και μπιφτέκια.

Η κουζίνα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 12:00 – 23:30 .
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 70000577
Η διεύθυνση και το προσωπικό του «Τhe Steak House», ευχαριστεί όλους όσους, από εσάς τους έχετε στηρίξει, είτε με τη ψήφο σας, είτε με την παρουσία σας…

Σχόλια