Δεν άφησε κανέναν χωρίς να τον αδειάσει!

Πολλές παλιές κινηματογραφικές επιτυχίες αναμένονται να ανέβουν στο θέατρο την επόμενη σεζόν σαν μιούζικαλ!

Μετά το Μαριχουάνα Στοπ θα δούμε και το Χτυποκάρδια στα Θρανία και ο Κώστας Πρέκας είναι αντίθετος σε όλο αυτό και δεν διστάζει να πει τη γνώμη του στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου”!

«Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι ιεροσυλία. Δεν έχουν την ίδια δυναμική και την ίδια γοητεία. Όταν έχω στα μάτια μου, στη σκέψη μου την Μάρθα Καραγιάννη που σήκωνε το πόδι της και έφτανε μέχρι εδώ, πώς είναι δυνατόν να συγκρίνω την Κορινθίου με τη Μάρθα; Και η κριτική ήταν άθλια. Από τη στιγμή που παίζονται ακόμα οι ταινίες στην τηλεόραση, το κοινό συγκρίνει και το θεατρικό αποτυγχάνει.

Θα συμβούλευα την Κατερίνα Γερονικολού να απομακρυνθεί από αυτό. Θα χαθεί, όπως χάθηκε, και της το είπα αυτό, η Κατερίνα Παπουτσάκη. Που είναι τώρα; Θα μου πεις, παίζει. Το θέμα μου δεν είναι να παίξει μία στις τόσες. Στοιχηματίζουμε ότι θα αποτύχουν; Στοιχηματίζουμε; Και λυπάμαι για τον Λάκη, ο οποίος θα χάσει πάλι λεφτά, όπως έχασε και με τους Μήτσους», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Πρέκας και δεν άφησε κανέναν χωρίς να τον αδειάσει με το τρόπο του!

Σχόλια