'>

Η εταιρεία διοργάνωσε casual brunch προς τιμήν λειτουργών των ΜΜΕ

Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, η Henkel φιλοξένησε τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε ένα casual brunch. Τα στελέχη της εταιρείας, που είναι συνώνυμη με τα ποιοτικά προϊόντα καθαρισμού, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα με άτομα των media, σε εστιατόριο της Λευκωσίας για να συζητήσουν για τα επόμενα βήματα της Henkel αλλά και να ενημερωθούν για τις νέες σειρές προϊόντων της.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πέραν των 30 ατόμων από όλο το φάσμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Κύπρου και είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με την νέα ομάδα της εταιρείας. Τα προϊόντα που βρέθηκαν στο προσκήνιο ήταν αυτά που αφορούν την καθαριότητα και φροντίδα του σπιτιού. 

Αναλύοντας το δυναμικό πλάνο της εταιρείας, το οποίο θα τρέξει τους ερχόμενους μήνες η Senior Brand Manager Laundry & Home Care της Henkel, Κυριακή Σάββα ανέφερε: «Είναι με μεγάλη ικανοποίηση που σας συναντούμε σήμερα  για να πούμε τα νέα μας, να γνωριστούμε και να ενδυναμώσουμε τη σχέση μας».

>>> ΟΛΗ Η ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ BRIEF ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ <<<

«Όπως γνωρίζετε, η Henkel βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καθαριότητας προσφέροντας πάντα ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα ικανοποιώντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε τις σειρές μας και τις επιλογές των καταναλωτών, διανέμοντας στην αγορά της Κύπρου τα πιο αναγνωρίσιμα brands όπως το Dixan, Perwoll, Somat, K2R, Biff, Vernel και άλλα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες μας συναντήσεις που δεν θα αργήσουν να έρθουν», κατέληξε η κα Σάββα.

Η GPM – Henkel LTD
Σημειώνεται πως, η GPM – Henkel Ltd, λειτουργεί ως θυγατρική της Henkel KGaA στην Κύπρο με έδρα τη Λευκωσία από τον Νοέμβριο του 2004. Δραστηριοποιείται στους εμπορικούς τομείς των απορρυπαντικών και οικιακών καθαριστικών όπως επίσης και στον τομέα των καταναλωτικών καλλυντικών και προϊόντων προσωπικής φροντίδας.

Στον τομέα των απορρυπαντικών και καθαριστικών, τα κυριότερα είδη της στην Κύπρο είναι τα απορρυπαντικά ρούχων Dixan και Perwoll, οι χρωματοσυλλέκτες K2r, τα μαλακτικά ρούχων Vernel, τα απορρυπαντικά πιάτων Somat, τα καθαριστικά πατώματος Der General, τα καθαριστικά  τουαλέτας Bref και τα καθαριστικά μπάνιου Biff.

'>

Σχόλια