Είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα δημοφιλέστερα ‘it’ girls της εποχής που διανύουμε.

Οι ποικίλες καλλιτεχνικές ανησυχίες της Zendaya άρχισαν να εκδηλώνονται από πολύ νωρίς, αφού σε ηλικία 14 ετών, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά του Disney Channel, ‘Shake It Up’.

Ακολούθησαν συμμετοχές σε blockbuster ταινίες όπως ‘Spider-Man: Homecoming’ και ‘The Greatest Showman’, ενώ το 2013 κυκλοφόρησε και το πρώτο της μουσικό άλμπουμ με τίτλο ‘Zendaya’.

Την ίδια χρονιά δημιούργησε και την πρώτη της προσωπική συλλογή με αθλητικά ρούχα, εμπνευσμένη από το ρόλο της στο ‘Shake it Up’. Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Tommy Hilfiger ανακοίνωσε την Zendaya ως τη νέα Global Ambassador των γυναικείων συλλόγων και co-designer της σειράς ‘TommyXZendaya’, ενώ πρόσφατα έγινε η νεότερη παγκόσμια πρέσβειρα του γαλλικού κολοσσού καλλυντικών Lancôme.

Τώρα θα τη δούμε ξανά στο πλευρό του Tom Holland στο επόμενο κεφάλαιο της σειράς ταινίων ‘Spider-Man’ με τίτλο ‘Spider-Man: Far From Home’, ενώ το 2020 θα συμμετάσχει και στο πολυαναμενόμενο remake του ‘Dune’ (1984), σε σκηνοθεσία Dennis Villeneuve.

Info:H Zendaya πρωταγωνιστεί στην ταινία ‘Spider-Man: Far From Home’ που κάνει πρεμιέρα την Πεμ 4 Ιουλ σε όλους τους κινηματογράφους της Κύπρου.

Πηγή: checkincyprus.com

Σχόλια