Ξέρουμε ότι το τρίο με δύο γυναίκες είναι η νούμερο ένα ανδρική φαντασίωση. Το καταλαβαίνουμε και σε νιώθουμε. Το θέλεις σαν τρελός και με την πρώτη ευκαιρία που θα σου δοθεί θα τα παίξεις όλα για όλα για να τις ρίξεις στο κρεβάτι. Και τις δύο. Βρίσκεις λοιπόν δύο γυναίκες που σου κάνουν το «κλικ» και βάζεις όλη σου την τέχνη για να τις κάνεις να μοιραστούν του κρεβάτι τους μαζί σου.

Εντάξει, τις έπεισες. Δεν θα αναλύσουμε το πώς, γιατί ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Πριν βιαστείς όμως να χαρείς, να ξέρεις πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Πολύ πιο δύσκολο από όσο φαντάζεσαι. Αν λοιπόν δεν ανήκεις στους σκληροπυρηνικούς, καλύτερα ξέχνα το τρίο και αρκέσου στη μία και καλή. Γιατί δυστυχώς, περισσότερες γυναίκες ίσον περισσότερα προβλήματα…

Εσύ, αυτές και… η κοπέλα σου

Το πιο πιθανό είναι να μην θέλεις η κοπέλα σου να συμμετάσχει στις ομαδικές σου δραστηριότητες. Πιθανό και λογικότατο. Τους λόγους θα τους αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο. Αν έχεις σχέση και δεν θέλεις να εκτεθείς στα μάτια της, μπορείς στο σημείο αυτό να σταματήσεις το διάβασμα.

Περνούν και μόνες τους καλά

Πέρασες το πρώτο βήμα, δεν σε πτοεί η σχέση σου ή άπλα είσαι μόνος σου και αναζητάς νέες συγκινήσεις. Κάπου εδώ αντιμετωπίζεις τον νούμερο ένα κίνδυνο στο τρίο: Να μην ασχοληθούν μαζί σου. Μη σου φανεί παράξενο αν αρχίσουν να ασχολούνται η μία με την άλλη και εσύ μείνεις μόνος σου να τις… καμαρώνεις. Οι γυναίκες που έχουν φαντασιωθεί το σεξ με άλλη γυναίκα είναι πάρα πολλές και σίγουρα περισσότερες από όσες έχουν τολμήσει να το παραδεχτούν. Δε μπορείς να είσαι σίγουρος για τον αν θα ξεκινήσουν (και θα συνεχίσουν) το σεξ μόνες τους ή αν θα θυμηθούν ότι κάπου μέσα στο δωμάτιο βρίσκεσαι κι εσύ.

Δεν είσαι εσύ το επίκεντρο

Κοίταξε πώς έχει το πράγμα. Δέχτηκαν να πάνε μαζί σου θεωρώντας πως έχεις τη διάθεση και τα προσόντα να τις ικανοποιήσεις. Μην πιστεύεις πως τα πράγματα είναι τόσο εύκολα. Αν κουράζεσαι με μία μόνο που σε φτάνει στα όρια της αντοχής σου, φαντάσου τι πρόκειται να πάθεις με δύο γυναίκες που πασχίζουν να τελειώσουν με ένα μόνο πέος: Το δικό σου. Στην περίπτωση αυτή δεν έχεις χρόνο για χαλάρωση, ξεκούραση ή αγκαλιές καθώς ακόμα και κατά τη διάρκεια που απολαμβάνεις το στοματικό από τη μία, είσαι «υποχρεωμένος» να ικανοποιείς την άλλη. Στα λόγια εύκολο και απολαυστικό, στην πράξη… εφιάλτης.

Θα τα καταφέρεις;

Αν δεν καταφέρεις να τις φτάσεις σε οργασμό είσαι τελειωμένος. Στην ουσία, εκείνες φεύγουν με άδεια χέρια κι εσύ μένεις να αναρωτιέσαι πόσο άχρηστος είσαι. Γιατί όταν τάζεις πολλά, πρέπει να ανταποκρίνεσαι και στις ανάλογες απαιτήσεις. Μην περιμένεις να ξαναπάνε μαζί σου αν ο μόνος που θα τελειώσει στο τρίο είσαι εσύ. Όσο κουρασμένος και να είσαι, ξέχνα τον ύπνο και δώσε τους να καταλάβουν πως αν χρειαστεί, θα συνεχίσεις το παιχνίδι όλο το βράδυ μέχρι να τις δεις εξουθενωμένες στο κρεβάτι σου να απολαμβάνουν τον οργασμό τους.

Ναι στο τρίο, όχι στη σχέση

Για να πήγες μαζί τους, προφανώς σου άρεσαν σαν γυναίκες, Θέλουμε να πιστεύουμε πως ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία και όχι σε εκείνους που αναζητούν «λύσεις ανάγκης». Μετά την πράξη, ένα είναι το σίγουρο. Για σένα, καθεμία από αυτές τις δύο η γυναίκες θα είναι πάντα εκείνη που «πήρες μαζί με μια άλλη». Δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτείς να την εντάξεις στη ζωή και την καθημερινότητά σου ως την σύντροφό σου, πράγμα που σημαίνει πως βρίσκεται στο μείον δύο όσον αφορά τις πιθανές σχέσεις σου. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, οι γυναίκες που δεν κολλάνε να κάνουν τρίο με έναν άγνωστο, δεν αποτελούν την ιδανική περίπτωση συντρόφου. Όπως και να έχει όμως, το τρίο είναι αυτό που λέμε «περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε». Κι όταν λέμε «τελειώσατε» το εννοούμε. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Σχόλια