Και όμως το είπε!

Μίλησε για όλα χωρίς περιστροφές με αφοπλιστική ειλικρίνεια!

Ο λόγος για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που έδωσε συνέντευξη στο People και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο που χώρισαν με το Πάνο Βλάχο! 

Είναι αξιοθαύμαστο που φύγατε για το εξωτερικό τη στιγμή που η καριέρα σας εδώ ήταν στο απόγειο. Όταν μπορείς να απολαύσεις τους κόπους μιας πολύχρονης δουλειάς, τότε που και οι πιο δύσκολες πόρτες ανοίγουν, εσείς επιλέξατε να φύγετε στο εξωτερικό. Δεν είναι εύκολη απόφαση. Πόσο δύσκολο ήταν τελικά;
Δεν θα μιλήσω στον πληθυντικό, γιατί ο καθένας είχε τους δικούς του στόχους και τα δικά του «θέλω» με αυτή την αναζήτηση στις ΗΠΑ. Αν ένιωθα πως έχει πιάσει κορυφή η καριέρα μου, μπορεί και να μην έφευγα. Αλλά δεν το ένιωθα.

Πριν από δύο μήνες ο Πάνος Βλάχος έδωσε συνέντευξη στη Σόνια Καζόμνι, τη διευθύντρια του People στην οποία σε χαρακτήρισε ως «τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μου». Θεωρείς ότι η κοινή σας εμπειρία στο εξωτερικό χαλύβδωσε τη σχέση σας;
Ναι, όσο πιο έντονες καταστάσεις ζεις με κάποια άτομα…

Μάλιστα η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στην ίδια συνέντευξη παραδέχεται πως άλλαξε η κοσμοθεωρία της μετά την μετακόμιση στην Αμερική!

Σχόλια