Είναι η πρώτη φορά που έρχονται στην επιφάνεια δικογραφα της υπόθεσης που έχει απασχολήσει και θα συνεχίσει να απασχολεί το Πανελλήνιο για καιρό ακόμη. Και αναφέρομαι στην υπόθεση του τροχαίου που επέφερε τον θάνατο του δημοφιλούς τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Σήμερα μοιράζομαι μαζί σας την αγωγή που κατέθεσε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κατά της Μυρσίνης Αρναούτη. Της μιας επιβαίνουσας η οποία σύμφωνα με τον Σταύρο Παντελίδη, την Αθηνά και τον Τριαντάφυλλο συκοφαντούσε μέσα απο την σελίδα της στο Φεισμπουκ κατ’ επανάληψη τόσο τους ίδιους αλλά και το παιδί τους.

Στην αγωγή 40 σελίδων αναφέρονται συγκεκριμένα πόστ-αναρτήσεις της Μυρσίνης Αρανούτη όλο αυτό το διάστημα οι οποίες αφορούσαν τόσο τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες συνέβη το τροχαίο αλλά και για το θέμα των αποζημιώσεων και της δικαστικής έρευνας.

Πιο συγκεκριμένα στη σελίδα 5 της αγωγής αναφέρεται: “Η εναγόμενη η οποία όπως προεκτέθηκε ήταν συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο κατα την ημέρα και ώρα που έλαβε χώρα το ως άνω τροχαίο δυστύχημα προβάινει συστηματικά και κατ επανάληψη σε αναρτήσεις δημοσιεύσεων στον προσωπικό λογαριασό στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook ισχυριζόμενη ενώπιον τρίτων απολύτως ψευδή γεγονότα σε βάρος μας εν γνώσει της αναλήθειας τους τελώντας την αξιόποινη πράξη της συκοφαντικής δυσφημίσεςσ επιτιθέμενη επιπροσθέτως εναντίν μας με θβριστικές και απαξιωτικές εκφράσεις με αποτέλεσμα να προσβάλλει παρανόμως και υπαιτιως την προσωπικότητα μας πλήττοντας την τιμή και την υπόληψή μας”.

Σύμφωνα με την αγωγή τα τρία μέλη της οικογένειας Παντελίδη ζητούν απο την Μυρσίνη Αρναούτη το ποσό των 21.000 ευρώ έκαστος, δηλαδή 63.000 συνολικά τα οποία σκοπεύουν να καταθέσουν στο “Χαμόγελο του παιδιού”.

Αυτό που αναμένουμε ειναι την απάντηση της Αρναούτη… Το μπλόγκ μας είναι εδώ για να φιλοξενήσει την απάντηση της, όποτε και αν η ίδια το επιθυμεί.

Source :

nasosblog/gossiptv

Σχόλια