Τα λόγια που συγκίνησαν τους πάντες!

Ο Αντώνης Ρέμος, ενώθηκε χτες με τα ιερά δεσμά του γάμου με την Υβόννη Μπόσνιακ!

Ο γνωστός τραγουδιστής και η αγαπημένη του παντρεύτηκαν στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά με την Υβόννη να λάμπει από χαρά και ευτυχία μέσα στο εντυπωσιακό φόρεμα της!

Το ζευγάρι μπήκε στο χώρο της δεξίωσης με το τραγούδι του «Μέχρι το τέλος του κόσμου» και αμέσως μετά, ο Αντώνης πήρε το μικρόφωνο και έκανε μια σπάνια δημόσια ερωτική εξομολόγηση!

«Απόψε το εγώ γίνεται εμείς. Από απόψε ξεκινάει η ζωή μας κι ελπίζω να είναι χαρούμενη και με δυσκολίες και με προβλήματα για να μας κάνει σοφότερους και πιο ανθεκτικούς. Σ’ ευχαριστώ που μπήκες στη ζωή μου, σ’ ευχαριστώ για ό,τι είσαι» είπε ο Αντώνης Ρέμος στην σύζυγό του πλέον, Υβόννη Μπόσνιακ και δάκρυσε από συγκίνηση ενώ οι καλεσμένοι χειροκροτούσαν όρθιοι!

Στη συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε τον λόγο στην Υβόννη, λέγοντάς της «Έλα, πες κι εσύ» και η ίδια απάντησε «Εσύ μιλάς για τους δυο μας». Τότε, ο Ρέμος της ζήτησε να μιλήσει έστω στα αγγλικά και η Υβόννη τον λόγο και είπε στους καλεσμένους τους: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν μπορώ καλύτερα στα ελληνικά… Ο Αντώνης το είπε ήδη. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν όλοι εδώ. Ευχαριστούμε την οικογένειά μου, τους φίλους μας, την οικογένεια του Αντώνη» ενώ , πρόσθεσε μιλώντας πλέον στον άντρα της: «Μετά από χρόνια, Σ’ αγαπώ πολύ».

Σχόλια