«ΔΕΝ είναι όλα ρετούς. Η ομορφιά κρύβεται στην πραγματικότητα της ζωής, στις καθημερινές μας εμπειρίες» γράφει η Βρισήιδα Ανδριώτου

Σε γυμνή φωτογράφιση στην οποία είναι εμφανή τα τραύματά της από το τροχαίο ατύχημα που είχε στις 2 Σεπτεμβρίου προχώρησε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η νεαρή κοπέλα είχε τραυματιστεί οταν το αυτοκίνητο της μεταφορικής εταιρείας της οικογένειάς της ανετράπη στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram η Βρισηίδα Ανδριώτου εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην κίνησή της αυτή.

«Αυτά τα σημάδια στην αρχή δεν ήθελα ούτε να τα βλέπω. Χαλούσαν την εικόνα που είχα φτιάξει για τον εαυτό μου, μου θύμιζαν το συμβάν και όλο το σοκ που πέρασα. Μου λέγανε να τα κρύψω.Αποφάσισα λοιπόν να τα αγκαλιάσω, να τα δείξω. Αυτό με βοήθησε πραγματικα να δω τα πράγματα αλλιως και σκέφτηκα πως κάποιοι γεννιούνται με αυτά και άλλοι τα αποκτούν στη πορεία. Εγώ είμαι τυχερή και τα σημάδια μου θα ΦΥΓΟΥΝ με το καιρό. Σε άλλους τα σημάδια θα τα έχουν για πάντα. Σε αυτούς απευθύνομαι ΔΕΝ είναι όλα ρετούς. Η ομορφιά κρύβεται στην πραγματικότητα της ζωής, στις καθημερινές μας εμπειρίες» γράφει χαρακτηριστικά και καταλήγει: «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!!».

Σχόλια