'>

Από την αυλή του σχολείου φέρεται να άρπαξετα δυο παιδιά ο άγνωστος άνδρας που αγνοούνται από νωρίς το πρωί. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του φερόμενου δράστη αλλά και των δυο παιδιών.

Στην πόλη του Ζήνωνα και στην ΑΔΕ Λάρνακας βρίσκονται τόσο ο Αρχηγός Αστυνομίας όσο και ο Υπαρχηγός και ο Υπουργός Δικαιοσύνης. Στη Λάρνακα επίσης απ΄ το πρωί έσπευσε και ο Υπουργός Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πατέρας του Φίλιππου Σταματάκη είναι ορθοπεδικός στο Νοσοκομείο Λάρνακας ενώ η μητέρα του Θεμιστολή Ντόγκλη εργάζεται επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης. Αστυνομικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο ανήλικοι είναι οικογενειακοί φίλοι.

Πληροφορίες του SigmaLive αναφέρουν ότι ο φερόμενος δράστης ανέφερε στους δυο ανήλικους οι οποίοι βρίσκονταν στην αυλή του σχολείου ότι είναι ο νέος τους δάσκαλος.

Πιο συγκεκριμένα φέρεται να τους ανέφερε «Είμαι ο νέος σας δάσκαλος έρχεστε να με βοηθήσετε να μεταφέρω κάτι;». Κάπου εκεί όπως προκύπτει, ο άγνωστος έβαλε στο αυτοκίνητο τύπου σαλούν τους δυο ανήλικους και να εξαφανίστηκε.

Αυξημένα μέτρα εξάλλου έχουν λάβει οι Αρχές της ΚΔ και στα οδοφράγματα.

'>

Σχόλια