Εάν έχετε όρεξη για μία ταινία δράσης με μία γεύση εκδίκησης τότε ο Ethan Hawk είναι ο κατάλληλος να σας ταξιδέψει με την καινούργια ταινία «24 hours to live» στην οποία πρωταγωνιστεί. Σε έναν ρόλο που διψάει για εκδίκηση ακόμη και μετά θάνατον και σύμφωνα με το καινούργιο τρέιλερ που δημοσίευσε το The Playlist, διαπιστώνουμε πως είναι ένα μεταφυσικό θρίλερ με μεγάλη δόση δράσης και περιπέτειας. Η ταινία συγκεντρώνεται στον χαρακτήρα του δολοφόνου Ethan Hawk ο οποίος επανέρχεται στη ζωή μετά τη δολοφονία του και του δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία ώστε να πάρει την εκδίκηση που επιθυμεί όσο τίποτα άλλο.

Η ταινία προέρχεται από τον σκηνοθέτη του «Jhon Wick» και είναι αρκετά σαφές και από το τρέιλερ της ταινίας. Όλοι μπορούν να παρατηρήσουν ότι το cast είναι ιδιαίτερα δυνατό καθώς βλέπουμε τον Ser Davos του Game of Thrones, τον Liam Cunningham και τον Rutger Hauer ο οποίος έπαιξε τον Roy Batty στο πρώτο Blade Runner. To σενάριο του φιλμ υπογράφουν οι Jach Dean, Jim McClain και Ron Mita, ενώ τη σκηνοθεσία ο Brian Smrz και αφήνουν να ξεδιπλωθεί στο πανί της μεγάλης οθόνης μια μυθοπλασία-υβρίδιο, ένα ιδιόμορφο μείγμα που παραπέμπει και στην ταινία «Jhon Wick» που αναφέραμε και πριν, το Flatliners και το Jason Bourne.

O Ethan Hawk πρωταγωνιστεί ως ο Travis Conrad, ένας άνδρας που επανέρχεται από την άλλη ζωή και διηγείται πως ένας πράκτορας ήταν ο δολοφόνος του. Πλέον έχει 24 ώρες στη διάθεσ;h του προκειμένου να αποκαταστήσει τα πράγματα, να εκδικηθεί όλους εκείνους που ήθελαν να τον βλάψουν και να μιλήσει με κάποιον τον ρόλο υποδύεται ο Rutger Hauer (Blade Runner).

Η Ταινία κυκλοφόρησε σε video on deemand στις 3 Νοεμβρίου ενώ στους κινηματογράφους θα κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου.

Αναμένουμε λοιπόν για μία ταινία με πολύ δράση και έναν Ethan Ηawk σε τελείως διαφορετικό ρόλο με μία περίεργη τρέλα που τον οδηγεί στην εκδίκηση.

Σχόλια