Αποσπάσματα από ένα σημείωμα που είχε αφήσει στον Τζιμ Κάρει, η σύντροφός του, Καθριόνα Γουάιτ, γραμμένο δύο χρόνια προτού αυτοκτονήσει τον Σεπτέμβριο του 2015, έδωσαν στη δημοσιότητα οι δικηγόροι της άτυχης κοπέλας.

Στο σημείωμα η Καθριόνα κατηγορεί τον διάσημο ηθοποιό ότι της κατέστρεψε τη ζωή. «Με κόλλησες έρπη και  hpv και θέλω να απολογηθείς για αυτό. Θέλω να καταλάβεις ότι όσο ασήμαντο κι αν σου φαίνεται εσένα, μπορεί να καταστρέψεις τη ζωή ενός κοριτσιού με αυτόν τον τρόπο. Εσύ είσαι αυτός που μου “έμαθε” την κοκαίνη, τις πόρνες, την κακοποίηση και τις αρρώστιες», αναφέρει η Καθριόνα Γουάιτ απευθυνόμενη στον τότε σύντροφό της.
«Αφού πήρες ότι καλό είχε απομείνει μέσα μου, με πέταξες αδιαφορώντας για ‘μένα», συνεχίζει η Καθριόνα, «πριν από εσένα, μπορεί να μην έπαιρνα όσο σεβασμό μου άξιζε αλλά ήμουν ευτυχισμένη».

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η Γουάιτ έστειλε τελικά το σημείωμα στον Τζιμ Κάρει, που έχει στην κατοχή της και δημοσιεύει η Daily Mail.

Υπενθυμίζεται ότι οι συγγενείς της Καθριόνα ισχυρίζονται ότι ο Τζιμ Κάρει έσπρωξε την πρώην του (είχαν χωρίσει όταν εκείνη έβαλε τέλος στη ζωή της) στην αυτοκτονία και ζητούν αποζημίωση για τον χαμό της. Ειδικότερα, υποστηρίζουν ότι ο σταρ του Χόλιγουντ της παρείχε τα χάπια που βρέθηκαν στο κομοδίνο της κοπέλας και με τα οποία αυτοκτόνησε και ότι την είχε κολλήσει έρπη και HPV, χωρίς να την προειδοποιήσει ότι είχε διαγνωστεί με αφροδίσια.

Την Παρασκευή ο 55χρονος ηθοποιός κατέθεσε αγωγή απαντώντας στις κατηγορίες της οικογένειας της Καθριόνα και κατηγορώντας τους για εκβιασμό. Ο Τζιμ Κάρει στην αγωγή του περιγράφει την Καθριόνα σαν «μια γυναίκα όμορφη αλλά ανώριμη και ψυχικά κατεστραμμένη».

Πηγή: reader.gr

Σχόλια