Πρόκειται για ένα μοναδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα στο οποίο τα παιδιά επικοινωνούν στα αγγλικά πάνω σε θέματα εξαιρετικού ενδιαφέροντος καθώς απολαμβάνουν 3D ταινίες- Πως λειτουργεί το συμπάν; Πως να επιβιώσετε σε ένα ερημικό νησί; Πως θα αντιδρούσατε στην πρώτη σας συνάντηση με έναν εξωγήινο; Όλα αυτά χωρίς βαρετά μαθήματα και δουλειά στο σπίτι!

 

To English 3D Club έχει έναν απίστευτα διαδραστικό χαρακτήρα που στοχεύει να δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στα παιδιά, επιτρέποντας στα παιδιά να ξεπεράσουν την δυσκολία στην επικοινωνία εξαιτίας της γλώσσας. Ο κάθε συμμετέχοντας θα έχει την ευκαιρία να ανεμειχθεί σε συναρπαστικά παιγνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες, τα οποία θα συνοδεύονται με 3D κινηματογραφικό υλικό και βιντεάκια!

Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί μια δυναμική πολυπολιτισμική ομάδα όπου τα παιδιά να χρησιμοποιούν την αγγλική γλώσσα στο ταξίδι των συναρπαστικών τους εμπειριών.

 

Σας ακούγεται ενδιαφέρον; Καλέστε μας και κάντε κράτηση για την επόμενη μας συνάντηση στο + 357 99 49 55 79!

Οι συναντήσεις θα γίνονται για παιδιά 7-12 ετών τα Σαββατοκύριακα. Τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν αυτόνομα εργαστήρια ή να γίνουν μέλη του English 3D Club!

Βρισκόμαστε στην Παλιά Αγορά Λάρνακας στο MaxM 3D Cinema and Gallery.

 

https://www.facebook.com/maxm3d/

Σχόλια