Στην εντατική ο Μάθιου Πέρι, ο Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια»!

Το Χόλιγουντ και η διασημότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Ο συνδυασμός αυτών των δύο έχουν οδηγήσει πολλούς ηθοποιούς σε απόγνωση και εξαρτήσεις. Ο Μάθιου Πέρι είναι μια τέτοια περίπτωση.

Όλα ξεκίνησαν όταν χρειάστηκε να του χορηγηθεί ποσότητα φαρμάκων για θεραπευτικούς λόγους, μετά από ένα ατύχημα με το τζετ-σκι, το 1997. «Με έκαναν τόσο καλά, όσο δεν είχα νιώσει ποτέ» δήλωσε. Ο εθισμός ήταν το αμέσως επόμενο βήμα. Έχει περάσει τρεις ολόκληρους κύκλους από τα Φιλαράκια, τα οποία δε θυμάται καν, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος. Ο Τσάντλερ Μπιγκ δεν ήταν πάντοτε «παρών». Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν πήγε μεθυσμένος στα γυρίσματα, παρόλο που στην προσωπική του ζωή δεν ήταν ποτέ νηφάλιος.

Οι αποτοξινώσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, με σοβαρές δηλώσεις κάθε φορά από τον ίδιο, ότι αυτή ήταν η τελευταία προσπάθεια. Ποτέ όμως δε στάθηκε τόσο δυνατός ώστε να τα καταφέρει να μείνει μακριά από τις εξαρτήσεις του, για καιρό.

Η νέα μάχη και η τραχειοτομή
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του RadarOnline.com ο 48χρονος πρώην σταρ από τα «Φιλαράκια» μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Los Angeles εσπευσμένα από την κλινική αποτοξίνωσης που τον φιλοξενούσε με σοβαρούς πόνους στο στομάχι.

Οι γιατροί προχώρησαν σε τραχειοτομή για να βοηθήσουν τον ηθοποιό να αναπνεύσει και μετά από επιπλοκές ο Perry μεταφέρθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας διαφορετικής κλινικής στο Los Angeles όπου παραμένει μέχρι και σήμερα.

Σχόλια