Το Σάββατο 30 Ιουνίου και ώρα 11 το πρωί στα Cosmetic Derma Medicine της Γλυφάδας, ξεκίνησε ένα workshop με ένα από τα πιο επίκαιρα  θέματα, την νευροτοξίνη (BOTOX ) και το Υαλουρoνικό οξύ. Το Socialista και το Menstyle δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα τέτοιο γεγονός που αφορά την αισθητική και την ομορφιά τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες.  

Πρόκειται για τη διοργάνωση του πρώτου Workshop ενέσιμων θεραπειών Botox & Υαλουρονικού Οξέος για τα  Cosmetic Derma Medicine.

Αν θα μπορούσα να περιγράψω  πως ένιωσα όταν μπήκα για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις των Cosmetic Derma Medicine δυο λέξεις θα ήταν αρκετές: ηρεμία και θαλπωρή . Ένα καθαρό και ζεστό περιβάλλον που δεν θύμιζε σε τίποτα ιατρικό χώρο αλλά ούτε  κέντρο αισθητικής, και αυτό γιατί δεν είναι τίποτα από τα δύο.

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών, το κοινό παρακολουθεί με ενδιαφέρον

 

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα κατά την επίδειξη των θεραπειών

Τα Cosmetic Derma Medicine είναι μία καταρτισμένη ομάδα από δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς. Για αυτό άλλωστε και το θέμα του workshop του Σαββάτου, προσέλκυσε πολλούς ιατρούς καθώς επίσης και απλό κοινό.

Η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, φροντίζει για το τέλειο αποτέλεσμα

Όλο το event κράτησε περίπου 5 ώρες, στις οποίες έγινε πλήρης ανάλυση και για τις δύο εφαρμογές. Οι τέσσερις κύριοι ομιλητές και δερματολόγοι, ήταν η κ. Τσιατούρα, ο κ. Τσανάκας, η κ. Μάμαλη και η κ. Αφαντενού οι οποίοι αναφέρθηκαν στις αισθητικές και ιατρικές εφαρμογές των δύο σκευασμάτων.

Ο Δρ. Μιχάλης Τσανάκας έχει περάσει από τη συμβουλευτική, στην εφαρμογή της θεραπείας.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το BOTOX,  δεν είναι απλά μία ουσία που ακινητοποιεί το μέτωπο αλλά χρησιμοποιείται και στην αντιμετώπιση του βλεφαρoσπασμού και  του στραβισμού ακόμα και στις ημικρανίες. Όπως επίσης, ότι το υαλουρονικό δεν είναι μόνο για να δίνει όγκο στα χείλη και να γεμίζει ρυτίδες, αλλά με την σωστή εφαρμογή μπορεί να σμιλεύσει ακόμα και μία στραβή μύτη.

Η Δρ. Σεβαστή Αφαντενού, στα αρχικά στάδια σχεδιασμού της θεραπείας.

Βέβαια, σημαντικό είναι ότι όλα αυτά προϋποθέτουν  να γίνουν από ιατρούς καταρτισμένους και έμπειρους για να αποφευχθούν επιπλοκές και δυσμορφίες.

Από αριστερά στα δεξιά, Δρ. Σεβαστή Αφαντενού, Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Δρ. Μιχάλης Τσανάκας και Δρ. Αμαλία Τσιατούρα.

Επίσης, πρέπει να αναφέρω ότι καθ’όλη τη διάρκεια του workshop δεν ένιωσα ούτε για μία στιγμή ότι διαφημίζονταν κάποια προϊόντα ή θεραπείες. Απεναντίας, ένιωσα έναν επαγγελματισμό και μία θέληση για πληροφόρηση του κοινού, κάτι που με έκανε  να αισθανθώ ασφάλεια και ηρεμία. Ακριβώς τα ίδια συναισθήματα που ένιωσα μπαίνοντας στο χώρο των Cosmetic Derma Medicine.

Από αριστερά στα δεξιά, Λίλη Αγιάντ, διευθύντρια της εξειδικευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics, Η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη και η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα.

Τέλος , ακόμα και η εφαρμογή των σκευασμάτων στα μοντέλα έγιναν με τέτοιο επαγγελματισμό ώστε τα ίδια  να μην νιώσουν ανασφάλεια ούτε για μία στιγμή. Αντιθέτως, αφέθηκαν στα χέρια των ειδικών με σιγουριά και ασφάλεια.

Από αριστερά στα δεξιά, Μαρία Δημητρίου, Πέννυ Δεροχανεσιάν, Μαρία Χατζηιωάννου, Έρη Σεπετά και Άντρια Κολοκυθά

Και επειδή, ότιδήποτε  και να πω δεν είναι αρκετό, και επειδή μόνο η προσωπική εμπειρία μπορεί να αγγίξει τα παραπάνω συναισθήματα που περιέγραψα, μία απλή επίσκεψη στις κλινικές των Cosmetic Derma Medicine σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο θα με δικαιώσει και θα σας πείσει και εσάς για τον επαγγελματισμό αλλά και την αποτελεσματικότητα των μεθόδων τους.

Από αριστερά στα δεξιά, Κέλλυ Τροβά, Marketing Assistant, Βασιλική Φατούρου, Marketing Manager και Έφη Ζευγίτη, CRM Manager Consultant, του Ομίλου CDM Medical Group

 

Το Workshop δρόσισε τους καλεσμένους με τις υπηρεσίες catering στον εξωτερικό χώρο της Κλινικής.

 

 Δυναμική συμμετοχή στη διοργάνωση του 1ου Workshop ενεσίμων θεραπειών Botox & Υαλουρονικού Οξέος της Cosmetic Derma Medicine

Ιατροί – Εκπαιδευτές του Workshop ήταν:

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα Δερματολόγος / Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Διευθύντρια της CosmeticDermaMedicine

Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη Δερματολόγος / Αφροδισιολόγος & Αν. Επιστημονική Διευθύντρια της CosmeticDermaMedicine

Δρ. Μιχάλης Τσανάκας Δερματολόγος / Αφροδισιολόγος & Επιστημονικός Υπεύθυνος της CosmeticDermaMedicine Γλυφάδας

Δρ. Σεβαστή Αφαντενού Δερματολόγος / Αφροδισιολόγος & Επιστημονική Υπεύθυνη της CosmeticDermaMedicine Ρόδου

 

ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:

COSMETIC DERMA MEDICINE

ΑΘΗΝΑ: Κωνσταντίνου Βεντήρη 5, (1ος όροφος) – Τηλ.: 210 6980451

ΚΗΦΙΣΙΑ: Λεωφ. Κηφισίας 252Α – Τηλ.: 210 6232220

ΓΛΥΦΑΔΑ: Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 39, Εμπορικό Κέντρο Plaza, (2ος όροφος) – Τηλ.: 210 8980444

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τσιμισκή 17, (8ος όροφος) – Τηλ.: 2310 224240

ΠΑΤΡΑ: Ρήγα Φεραίου 98-100 & Γεροκωστοπούλου, (1ος όροφος) – Τηλ.: 2610 226562

ΡΟΔΟΣ: Εθνάρχου Μακαρίου 28, Εμπορικό Κέντρο Κάιρο – Τηλ.: 22410 32700

ΚΥΠΡΟΣ: Γρίβα Διγενή 2, Pamelva Court, Λεμεσός – Τηλ.: +357 25251040

 

Ενημέρωση και socialmedia:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε και να μαθαίνετε νεα της Cosmetic Derma Medicine  στα socialmedia:

Facebook: www.facebook.com/Cosmeticdermamedicine |

Instagram:  www.instagram.com/cdm.gr

Website: www.cosmeticdermamedicine.gr

E-mail: [email protected]

 

Σχόλια