Σχεδόν κάθε γυναίκα κρύβει μια τέτοια φαντασίωση: να γίνει έστω και μια φορά, ένα «άτακτο κορίτσι»

Το πρωκτικό σεξ δεν θεωρείται απαγορευμένος καρπός, πλέον. Αν και ακόμη αποτελεί θέμα συζητήσεων (έως και ικεσιών) μεταξύ των ζευγαριών, εντούτοις, ως πράξη, διαδραματίζεται σε όλο και περισσότερες κρεβατοκάμαρες. Πάντως, αν θέλεις κι εσύ να το προτείνεις στη σύντροφό σου δεν θα πρέπει να το παίρνεις και τόσο αψήφιστα.

Το παιχνίδι από την «πίσω πόρτα» είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και έχει ειδικούς κανόνες: από το πώς θα ψήσεις μια γυναίκα να το δεχθεί έως και τη στιγμή που θα ενδώσει, τα “ναι” και “όχι” που επιβάλλονται στο πρωκτικό σεξ είναι πολλά –κυρίως το να μαντεύεις αν η παρτενέρ σου το θέλει ή όχι.

Το σίγουρο: ή θα το λατρέψει ή θα το μισήσει –τίποτε ενδιάμεσο. Οι περισσότερες γυναίκες το έχουν δοκιμάσει μέχρι ενός σημείου, με αποτέλεσμα πόνο ή ευχαρίστηση. Και αν το κυρίαρχο συναίσθημα της πρώτης φοράς ήταν πόνος, είναι πιθανό να είναι πολύ διστακτική να το δοκιμάσει ξανά, αφήνοντάς σε με ένα ξερό “όχι”.

Αλλά αν είναι ανοιχτόμυαλη γυναίκα –και ο πόνος πέρασε αλλά δεν ακούμπησε την πρώτη φορά-, με λίγη εξάσκηση και πολλή υπομονή, θα είστε και οι δυο σε θέση να απολαμβάνετε μια ικανοποιητική ερωτική ζωή με αρκετές δόσεις πρωκτικού σεξ. Μόλις αντιληφθείς τι αγαπά και τι μισεί στο πρωκτικό σεξ, θα είσαι έτοιμος να ταρακουνήσεις συθέμελα τον κόσμο της. Ιδού τα αναγνωριστικά βήματα:

Τα υπέρ

Η νέα αίσθηση

Οι γυναίκες απολαμβάνουν το πρωκτικό σεξ γιατί είναι μια τελείως άγνωστη και διαφορετική αίσθηση από το κανονικό σεξ –δεν είναι στον κόλπο, αλλά μέσα της κι αυτό ερεθίζει τον εγκέφαλό της περισσότερο. Στην πραγματικότητα, είναι εφικτό για μια γυναίκα να έχει οργασμό από το πρωκτικό σεξ. Γι’ αυτό, την ώρα που το ορθό έντερό της θα απορροφά βαθύτερα το πέος σου παίξε με την κλειτορίδα της: αυτή είναι μια μαγική κίνηση που θα τη στείλει στη στρατόσφαιρα.

Το πρωκτικό σεξ είναι λάγνο

Σχεδόν κάθε γυναίκα φαντασιώνεται να είναι «κακό κορίτσι» και η πίσω πόρτα του ερωτικού της πόθου είναι εξέχον κομμάτι αυτής της φαντασίωσης. Το πρωκτικό σεξ είναι απαγορευμένο και, ως εκ τούτου, ανατρεπτικό, ακόλαστο και δελεαστικό. Είναι κάτι σαν το αποκορύφωμα μιας δυνατής σεξουαλικής σχέσης και αν υπάρχει καλή χημεία μεταξύ σας, αυτή η εμπειρία μετατρέπεται σε ένα ένοχο μυστικό –οι γυναίκες λατρεύουν τα μυστικά. Ξέρουν επίσης ότι έτσι θα σε έχουν για τα καλά «δεμένο» πάνω τους.

Τα κατά

Είναι οδυνηρό

Το πρωκτικό σεξ μπορεί να πονέσει πολύ. Το ορθό δεν είναι φτιαγμένο για να αντέχει σκληρά και μακριά πράγματα μέσα του. Ο κόλπος διαστέλλεται ώστε να χωρέσει κάθε είδους πέος που θα το οδηγήσει σε μια γέννα, αλλά ο πρωκτός όχι. Έτσι, μπορεί να προκληθεί ένας οξύς και σουβλερός πόνος αν δεν την προετοιμάσεις σωστά. Αυτό σημαίνει ότι: α) το ζητάς πρώτα, β) χρησιμοποιείς λιπαντικό και γ) μπαίνεις αργά και προσεκτικά –εκατοστό το εκατοστό.

Είναι ένα χάος

Οι γυναίκες δίνουν τεράστια έμφαση στο να κάνουν τον εαυτό τους να μυρίζει ωραία και γλυκά εκεί κάτω, για τον άντρα που ποθούν. Αλλά όταν έρθει η στιγμή του πρωκτικού σεξ, οι μυρωδιές που αναδύονται ίσως κάνει όλο το παιχνίδι να μετατραπεί σε πόλεμο –αερίων και δυσοσμίας, για την ακρίβεια. Και αυτή η εικόνα δεν είναι καθόλου κολακευτική για κείνη. Ίσως, λοιπόν, αποφασίσει να αποφύγει το πρωκτικό σεξ εντελώς. Αλλά αν κάνει ένα σχολαστικό πρωκτικό ντους και είναι σίγουρη πως τα έντερά της έχουν αδειάσει προσφάτως, είναι σχεδόν βέβαιο ότι το πρωκτικό σεξ δεν θα είναι καθόλου βρόμικο –κυριολεκτικά μιλώντας.

Πράγματα που πρέπει να θυμάσαι

Το λιπαντικό είναι ο φίλος σου

Σε αντίθεση με τον κόλπο, ο πρωκτός δεν παράγει δικά του υγρά, άρα διείσδυση χωρίς άφθονο λιπαντικό ισούται με ξηρά τριβή – όχι και τόσο ευχάριστη. Χρησιμοποίησε ένα προϊόν με βάση τη σιλικόνη και όχι την κολλώδη βαζελίνη.

Ζέστανέ την πριν την κάψεις

Είναι θεμελιώδης νόμος του πρωκτικού σεξ: πριν σκεφτείς να μπεις από την πίσω πόρτα, φρόντισε να την έχεις κάνει να νιώσει έτοιμη – σχεδόν να παρακαλάει. Παίξε με την περιοχή πριν βάλεις τίποτε μέσα. Κάνε τη να αισθάνεται χαλαρή – αν και πολιορκημένη. Η τέχνη της προετοιμασίας, δημιουργεί μεγαλύτερη έξαψη και ηδονή σε μια τέτοια επιχείρηση, η οποία εμπεριέχει την «αμαρτία».

Φρόντισε για την υγιεινή

Και οι δυο είστε εξίσου εκτεθειμένοι σε ασθένειες που σχετίζονται με το πρωκτικό σεξ – όπως περίπου και με το κολπικό σεξ. Το τοίχωμα του ορθού είναι πολύ λεπτό και διαπερατό, οπότε το ασφαλές σεξ είναι επιτακτικό. Ένα δοκιμασμένο προφυλακτικό, τουλάχιστον, θα σε προστατεύσει από οποιαδήποτε αδέσποτα βακτήρια βρεθούν στο βάθος. Ακόμη και αν οι δύο σας είστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν πάσχετε από σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα, τα βακτηρίδια που βρίσκονται φυσιολογικά στον πρωκτό μπορούν να μολύνουν τόσο τον ενεργητικό όσο και τον παθητικό σύντροφο (λοιμώξεις του κόλπου και του ουροποιητικού συστήματος, μετά από τυχαία επαφή με τo αιδοίο της).

Πηγη: askmen.gr

Σχόλια