Έξι χρόνια μετά τον θάνατο της Γουίτνει Χιούστον συνεχίζονται να έρχονται στο φως άγνωστες πτυχές από την πολυτάραχη ζωή της.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών αποκαλύπτει ότι η Χιούστον ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την ξαδερφή της Ντι Ντι Γουόργουικ, η οποία είναι αδερφή της γνωστής τραγουδίστριας Ντιον Γούργουικ.

Η θεία της, Μαίρη Τζόουνς, η οποία βρήκε νεκρή στη μπανιέρα τη Γουίντει Χιούστον, ισχυρίζεται ότι της είχε εκμυστηρευθεί ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά η Ντι Ντι Γουόργουικ από τα 7 έως τα 9 της χρόνια! Συγκεκριμένα της είχε πει: «Μαίρη, είχα πέσει κι εγώ θύμα κακοποίησης και ήταν γυναίκα». Όταν την ρώτησε ποια ήταν της απάντησε ότι ήταν η Ντι Ντι Γουόργουικ.

Όπως υποστηρίζει η θεία της, ντρεπόταν να το πει στη μητέρα της Cissy Houston. Μάλιστα, τη σεξουαλική κακοποίηση επιβεβαιώνει και ο αδερφός της Gary Garland ο οποίος περιγράφει στο ντοκιμαντέρ τα παιδικά τους χρόνια. Πηγές της οικογένειας αναφέρουν ότι η Ντι Ντι ήταν ανοιχτά ομοφυλόφιλη και 18 χρόνια μεγαλύτερη από την Γουίτνει. Πέθανε σε ηλικία 63 ετών το 2008 εθισμένη στα ναρκωτικά.

Το νεο ντοκιμαντέρ για την ζωή της Γουίτνει Χιούστον λέγεται Whitney και προβλήθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών.

Σχόλια