Στενεύει ο κλοιός γύρω απ’ το περιβάλλον του φερόμενου απαγωγέα των δυο 10χρονων στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Αστυνομία, αξιολογώντας και το περιεχόμενο των καταθέσεων του 35χρονου υπόπτου, οδηγήθηκε σε συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο φέρεται να συνδέεται με τον 35χρονο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για νοσηλευτή, ο οποίος φέρεται να έδινε στον 35χρονο συγκεκριμένα ψυχοτρόπα φάρμακα, τα οποία, όπως διαφάνηκε, ο φερόμενος απαγωγέας χορήγησε και στα δυο 10χρονα, όταν τα οδήγησε στο σπίτι του.

Τα εν λόγω φάρμακα, όπως είχε αναφέρει και σε χθεσινό ρεπορτάζ του το SigmaLive, είναι συνταγογραφούμενα και η χορήγησή τους δεν είναι επαναλαμβανόμενη, δηλαδή μόνο ο γιατρός μπορεί να γράψει την επαναληπτική χορήγησή τους σε κάποιον ασθενή.

Σύλληψη αργά το απόγευμα

Σε σχέση με την υπό διερεύνηση υπόθεση της απαγωγής των δύο 10χρονων αγοριών, η Αστυνομία προχώρησε πριν από λίγο στη σύλληψη 41χρονου, για το αδίκημα της παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία, αναφέρει μέσω Twitter η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 41χρονος φέρεται να προσπάθησε να επηρεάσει γιατρό ούτως ώστε να πει ότι παρακολουθούσε τον 35χρονο ενώ δεν τον παρακολουθούσε.

Σχόλια