Ναι ναι και ομως και οι γυναικες εχουν τεχνική! Τι πιστευετε; Και μάλιστα ποικιλια απο τεχνικές. Δεν ειναι οπως εμας τους αντρες που μονο χειρονακτικα μπορουμε να κανουμε την δουλεια ή αντε και με μια ψευτικη κουκλα.

Θες να δεις τα μυστικα των γυναικών;

Η αυτοϊκανοποίηση είναι απαραίτητη τόσο αν είσαι σε σχέση ή μόνη σου γιατί σε βοηθάει να ανακαλύψεις καλύτερα το σώμα σου και την επόμενη φορά που θα κάνεις σεξ θα ξέρεις τι να ζητήσεις για να το απολαύσεις περισσότερο.

Δες πώς βελτιώνουν την τεχνική και την ηδονή τους οι γυναίκες:

  1. Επένδυουν σε έναν νέο δονητή. Πειραματίζονται για να βρουν αυτόν που τους ταιριάζει αλλιώς δεν θα έχει νόημα να τον έχουν στο συρτάρι τους. Αν μέχρι τώρα χρησιμοποιούσαν μόνο τα δάχτυλά τους , πλεον διαπιστωσαν ότι ο δονητής ανεβάζει ενα επίπεδο περισσοτερο στην ευχαρίστησή τους.

2. Άλλαζουν την τεχνική τους. Αν κάνουν συνεχώς το ίδιο πράγμα όχι μόνο θα βαρεθουν αλλά δεν θα έχουν το ίδιο δυνατούς οργασμούς. Κάνουν με τα δάχτυλά τους διαφορετικές κινήσεις από τις συνηθισμένες μέχρι να βρουν τον νέο τρόπο για να φτάσουν σε οργασμό.

3 Φτιάχνουν το κατάλληλο κλίμα. Ο οργασμός δεν μπορεί να έρθει ξαφνικά και αν είναι αγχωμένη. Κάνουν ένα αφρόλουτρο, άναβουν κεριά, βάζουν την αγαπημένη τους μουσική και χαλάρωνουν για να απολαύσοει το σώμα τους αυτό που θα επακολουθήσει.

Σχόλια