Η Εβελίνα Παπούλια και ο Ανδρέας Γεωργίου συνεργάζονται για ακόμη μια φορά με επιτυχία.

Και οι δυο τους χαίρονται να δουλεύουν μαζί και πιστεύουν ότι όταν κάτι επιτυχία δεν το αλλάζεις εύκολα.

Η ηθοποιός δεν στέκεται στις κριτικές, αλλά τις διαβάζει.

Κυρία Παπούλια, έπειτα από τόσα χρόνια πορείας, τι σχέση έχετε με τις κριτικές; Τις διαβάζετε, ασχολείστε;

«Δεν διαβάζω γενικά, ό,τι ακούω. Επειδή, όμως, δεν ασχολούμαι, τα μαθαίνω τελευταία ή και καθόλου. Μ’ αρέσει να μένω ανεπηρέαστη από τα καλά, αλλά και χα άσχημα σχόλια. Ακολουθώ το ένστικτο μου ‘σε ό,τι κάνω και αν είναι λάθος για τους άλλους, μπορεί να είναι σωστό για μένα τελικά»

Κύριε Γεωργίου, νομίζω ότι προτιμάτε στις δουλειές σας να συνεργάζεστε με ανθρώπους με τους οποίους έχετε ξαναδουλέψει. Σωστά;

«Αυτό είναι το τέλειο για μένα! Γιατί δεν είναι μόνο το μπροστά από τις κάμερες αλλά και το παρασκήνιο! Όταν ξέρεις τον άλλον, ξέρεις τα «χούγια» του, η συνεργασία γίνεται πιο δημιουργική! Παρ’ όλα αυτά, σε καμία περίπτωση, ως «σκηνοθέτης» μιλάω εδώ, δεν θα θυσίαζα έναν ρόλο που δεν ταιριάζει σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή έχουμε συνεργαστεί και παλιά»

Πως πήρατε την απόφαση να βρεθείτε μπροστά από τις κάμερες;

««Ερωτεύτηκα» το συγκεκριμένο ρόλο και το μεγαλύτερο δέλεαρ ήταν πως έπρεπε να μπω σε μια κατάσταση εντελώς διαφορετική από τον προηγούμενο ρόλο που έπαιζα»

Πως διαχειρίζεστε τους παράλληλους ρόλους του ηθοποιού και του σκηνοθέτη;

«Κάποιες φορές αυτό είναι δύσκολο, γιατί ο ένας ρόλος ενσωματώνεται στον άλλο ρόλο και άλλες φορές είναι πολύ εύκολο, βγαίνει αβίαστα, εξαρτάται από πολλά, συνταγή δεν υπάρχει, ανάλογα με την κατάσταση που πρέπει να διαχειριστώ»

Εκτός από το «Τατουάζ» έχετε κι άλλες σειρές στα σκαριά;

«Πάντα! Των φρονίμων χα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! Το «Τατουάζ» υπήρχε στα χέρια μου πριν από 4 χρόνια και το επόμενο υπάρχει εδώ και έξι μήνες» εξήγησαν στο tvkouskous

Σχόλια