Αγόρια, κακά τα ψέματα, μπορεί να είμαστε από διαφορετικούς πλανήτες (εμείς από την Αφροδίτη, εσείς από τον Άρη), όμως κάποια πράγματα είναι κοινά. Για όλους.

Όπως κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα που ξενερώνουν άντρες και γυναίκες την ώρα (ή μέχρι να έρθει η ώρα) του σεξ.

Νέα έρευνα, παλιές (κακές) συνήθειες

Κανένα και καμία δε θέλει ποτέ να μάθει -ή να του ψιθυρίσουν- πως δεν είναι καλός/καλή στην πιο σημαντική πράξη από την αρχή της ανθρώπινης ιστορίας.

Όμως τι να κάνουμε; Συμβαίνουν κι αυτά. Και μας ξενερώνουν. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει μια νέα έρευνα που έγινε για λογαριασμό του γνωστού site με τον χαρακτηριστικό τίτλο Match.comκαι αναφέρεται στις συνήθειες των singles (σαν και του λόγου μου).

Τι μας λένε τώρα τα αποτελέσματα; Πώς το 82% των singles ξενερώνουν από την «πολυλογία», το 74% από τη έλλειψη πάθους, το 63% από τη «μικρή κινητικότητα» και το 62% από το να είναι κάποιος/κάποια πολύ κακός/κακιά στα φιλιά.

Νομίζω συμφωνούμε έτσι; Όμως για να μη λες ότι σου γράφουμε μόνo τα αρνητικά, κι αφού είπαμε τι ξενερώνει τους singles, για να δούμε και τι τους «φτιάχνει»: ένα τρομερό ποσοστό της τάξης του 83% από τον «τρυφερό και ενθουσιώδη σύντροφο», το 78% από την καλή επικοινωνία την ώρα του σεξ ενώ το 76% από την ικανότητα του άλλου στα φιλιά.

Αν υπάρχουν διαφωνίες τώρα μπορείς να τις γράψεις στα σχόλια. Σε προειδοποιούμε όμως, εμείς μιλήσαμε με στοιχεία, με έρευνες, δεν τα βγάλαμε από το κεφάλι μας!

Source :

askmen.gr

Σχόλια