Μπορεί να μην λείπει τίποτα από το εσωτερικό του τζιν του συντρόφου σας ωστόσο ίσως κάποιες φορές στο κρεβάτι νιώθετε ότι θα θέλατε… λίγα εκατοστά παραπάνω.

Η σεξολόγος και συγγραφέας του βιβλίου  «Εκείνες που τελειώνουν πρώτες», Ίαν Κέρνερ, δίνει τις ακόλουθες συμβουλές για να νιώθετε το πέος του μεγαλύτερο χωρίς να χρησιμοποιείτε βοηθήματα.

Ποια είναι τα «μαγικά» αυτά τρικς;

Κάντε πυελικές ασκήσεις

Ένας από τους βασικούς κανόνες για να κάνετε καλύτερο σεξ και να έχετε περισσότερους οργασμούς είναι να κάνετε  ασκήσεις  Κέγκελ για την  σύσφιξη των πυελικών σας μυών. Γυμνάζοντας την συγκεκριμένη περιοχή αυξάνετε τον όγκο των μυών αυτών, κάτι το οποίο ουσιαστικά μεταφράζεται σε περισσότερες απολήξεις νεύρων που μεταφέρουν πιο εύκολα το αίσθημα της απόλαυσης κατά τη διάρκεια της σωματικής επαφής.

Μία κλασική και εύκολη άσκηση είναι να διακόπτετε την ούρησή σας για 5 – 10 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε αρκετές φορές κατά την διάρκεια της ημέρας. Αν το κάνετε θα νιώσετε μεγαλύτερη απόλαυση κατά την διάρκεια του σεξ.

Ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να σταματήσει για λίγο την αυτοϊκανοποίηση

Όλοι οι άνδρες κάνουν σεξ μόνοι τους αλλά όταν ένας άνδρας δεν το κάνει για λίγες μέρες έχει μεγαλύτερη ροή αίματος οπότε κατά την σεξουαλική σας επαφή η διαφορά θα ναι έντονη.

Γι’ αυτό θα νιώσετε το πέος του πιο μεγάλο από ποτέ. Εξηγείστε του πως θα αυξηθεί η απόλαυσή και για τους δυο σας οπότε να δείξει εγκράτεια…

Χρησιμοποιείστε παιχνίδια

Η  Κέρνερ  εξηγεί πως τα σεξουαλικά παιχνίδια είναι ένας τρόπος για να βελτιώσετε την σεξουαλική σας σχέση με ευκολία.  Τα δαχτυλίδια – δονητές για το πέος είναι μία πολύ καλή επιλογή  παιχνιδιού που θα απογειώσει την απόλαυσή σας και διατηρήσει την στύση του περισσότερο.

Αν δεν αισθάνεστε άνετε να μπείτε σε sex shop για να διαλέξετε το παιχνίδι που σας αρέσει υπάρχει πάντα η ασφαλής επιλογή της online παραγγελίας.

Μην ξεχνάτε τα προκαταρκτικά

Η στύση είναι αποτέλεσμα της ροής του αίματος στο πέος του συντρόφου σας. Συνεπώς, όσο πιο ενθουσιασμένος είναι ο ερωτικός σας σύντροφος τόσο πιο μεγάλο θα γίνεται και θα φαίνεται το πέος του την επίμαχη στιγμή.

Δοκιμάστε να του κάνετε ένα ερωτικό μασάζ ή να δοκιμάσετε μία νέα στάση που θα ανεβάσει την θερμοκρασία στο κρεβάτι σας

Σχόλια