Με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρετά την Ανόρθωση ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Ο Κροάτης αμυντικός είχε πάρει την απόφασή του εδώ και καιρό, ωστόσο λίγες ώρες πριν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν ευχαριστεί όλους ήταν κοντά του στη θητεία του στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Η ανάρτησή του:

«Αυτό το κλαμπ και αυτή η πόλη ήταν το σπίτι μου για δύο χρόνια. Ήμουν περήφανος να φορέσω τη γαλανόλευκη φανέλα και τώρα ήρθε η ώρα να πω αντίο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και όλο το προσωπικό του συλλόγου. Ο πρώτος χρόνος ήταν υπέροχος, πολλοί δεν περίμεναν ότι θα παίξουμε τόσο καλό ποδόσφαιρο και θα να παλέψουμε για τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα.

Η δεύτερη σεζόν ήταν κακή, αν και πολλοί υποστηρικτές μας πίστευαν ότι θα κάνουμε θαύματα. Τα θαύματα στο ποδόσφαιρο δεν συμβαίνουν συχνά. Εάν γίνουν, είναι αποτέλεσμα επαγγελματικής προσέγγισης στη δουλειά και καλά οργανωμένο κάθε μέρος του συλλόγου. Δυστυχώς, δεν είχαμε όλα αυτά και κάποια λάθη δεν μπορούσαν να διορθωθούν. Παρά τα προβλήματα, είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου που κατάφεραν να φτάσουν στο τέλος της σεζόν με μέγιστο επαγγελματισμό. Δεν ήταν εύκολο.

Αυτή ήταν ίσως η πιο δύσκολη εποχή της καριέρας μου. Αλλά τώρα θέλω να επικεντρωθώ στο σημερινό αγώνα και στο τελευταίο μου παιχνίδι σε αυτό το σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πραγματικούς υποστηρικτές που ήταν… σπάνιοι αυτή τη σεζόν. Είμαι υπερήφανος για εσάς και εξαιτίας σας, φορώ με περηφάνια τη φανέλα! Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την αγάπη σας σε αυτά τα δύο χρόνια. Σας εύχομαι όλες τις καλύτερες και πολλές ευχάριστες στιγμές στο μέλλον! O παππούς είναι… εκτός»

Original Source: http://omada.reporter.com.cy

Σχόλια