Το κατώφλι του ΤΑΕ Λευκωσίας πέρασε σήμερα και δεύτερο πρόσωπο σε σχέση με την υπόθεση εντοπισμού πτώματος στο Μιτσερό.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για Ελληνοκύπριο από το Μιτσερό, ο οποίος φέρεται να γνώρισε το θύμα μέσω διαδικτύου. Σύμφωνα με πληροφορίες ανακρίθηκε, ωστόσο δεν προέκυψε κάτι ενοχοποιητικό εναντίον.

Να σημειωθεί ότι δεν συνδέεται με όσα ανάφερε ο 33χρονος συλληφθείς στους ανακριτές. Να θυμίσουμε ότι ο συλληφθείς είναι άντρας ρουμανικής καταγωγής που κατοικεί στη Λάρνακα και ήταν συμβίος της γυναίκας στην οποία πιστεύεται ότι ανήκει το πτώμα, η οποία φαίνεται να είναι ασιατικής καταγωγής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύλληψη του 33χρονου έγινε με βάση τις ενδείξεις και το γεγονός ότι η φίλη της ελλείπουσας αναγνώρισε τα σκουλαρίκια που βρέθηκαν στο πτώμα. Ωστόσο, στην καταγγελία που είχε προβεί η φίλη της ελλείπουσας γίνεται επίσης αναφορά και στην κόρη της, ηλικίας 6 ετών περίπου.

Πάντως, αναμένεται να γίνει αξιολόγηση όσων ανέφερε ο Ε/κ στους ανακριτές για περαιτέρω ενέργειες.

Να αναφερθεί ότι υπό αστυνομική φρούρηση τελεί εκ νέου η σκηνή όπου εντοπίστηκε το πτώμα γυναίκας στο μεταλλείο Μιτσερού, ενώ σε νέες έρευνες θα προχωρήσει το πρωί της Τετάρτης η Αστυνομία, καθώς υπάρχει καταγγελία για εξαφάνιση και ενός 6χρονου παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία αναμένει την ταυτοποίηση του πτώματος που εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή στο Μιτσερό, στη βάση των εξετάσεων DNA, για να διαπιστώσει αν όντως πρόκειται για την ελλείπουσα, για την εξαφάνιση της οποίας έγινε στην Αστυνομία σχετική καταγγελία από φίλη της το 2018.

Πηγή: Sigmalive.com

Σχόλια