Νέες έρευνες θα πραγματοποιήσουν οι Αρχές στη σκηνή όπου εντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας, που όπως όλα δείχνουν είναι η 38χρονη Mary Rose.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε νωρίς το πρωί στο Πρωτοσέλιδο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, οι Αρχές πραγματοποιούν σήμερα νέες έρευνες ενώ παράλληλα οδηγούν τον 33χρονο ύποπτο ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης. Χαρακτήρισε την υπόθεση ως δύσκολη ενώ σε αναμονή τελούν για τα αποτελέσματα των εξετάσεων dna τα οποία αναμένεται να είναι καθοριστικά ως προς την ταυτοποίηση της 38χρονης 100%.

Το γεγονός η δολοφονία να έγινε αλλού και να κατέληξε στο Μιτσερό εξετάζεται από τις Αρχές σύμφωνα με τον κ.Αγγελίδη, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι στο μέχρι στιγμής στάδιο. Αυτό που προέχει τώρα για τις Αρχές είναι ο εντοπισμός του 6χρονου παιδιού, το οποίο είχε δηλωθεί και αυτό ως ελλείπον πρόσωπο, μαζί με τη μητέρα του.

Κληθείς να απαντήσει για το ποιος είχε κάνει την καταγγελία εξαφάνισης της 38χρονης, ο Εκπρόσωπος ανέφερε ότι φιλικό της πρόσωπο είχε προβεί στην καταγγελία αυτή, ενώ σημείωσε ότι τότε έγιναν εξετάσεις από τις Αρχές για εντοπισμό της, χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα.

Αναφορικά με το πώς οδηγήθηκαν στην ταυτοποίηση, ο Ανδρέας Αγγελίδης επεσήμανε ότι εξετάστηκαν τα ελλείποντα πρόσωπα που καταγγέλθηκαν στις Αρχές και στη βάση περιγραφής και κάποιων στοιχείων, η συγκεκριμένη ελλείπουσα ανταποκρινόταν. Αυτό οφείλεται λόγω και του συντονισμού και της συνεργασίας μεταξύ τμημάτων της Αστυνομίας, σημείωσε.

Πηγή: Sigmalive.com

Σχόλια