Προς σαφή προσανατολισμό στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας και της ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Λευκωσίας αναφορικά με το πτώμα που εντοπίστηκε στο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο του Μιτσερού.

Ασφαλείς πληροφορίες του SigmaLive αναφέρουν ότι οι έρευνες των ανακριτών έχουν στενέψει και πλέον στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, στις ελλείπουσες γυναίκες δηλαδή, Ασιατικής καταγωγής, των τελευταίων 2 ετών. Οι ανακριτές φαίνεται να κατέληξαν, μετά και από σχετική, καθοριστική μαρτυρία οικείου προσώπου της άτυχης γυναίκας, που κλήθηκε για αναγνώριση συγκεκριμένου αντικειμένου.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ οι ανακριτές είναι σε θέση πλέον να κάνουν λόγο για «ενδείξεις» ταυτοποίησης του πτώματος.

Οι έρευνες των ανακριτών συνεχίζονται παράλληλα και σε άλλες επαρχίες πλην της Λευκωσίας, για εντοπισμό και σύλληψη συγκεκριμένου προσώπου που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης συνελήφθη 33χρονος, ύποπτος για φόνο εκ προμελέτης.

Σύλληψη 33χρονου σχετικά με την υπόθεση εντοπισμου πτώματος γυναίκας στο μεταλλείο Μιτσερού. Εναντίον του δερευνάται το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης.

— Αστυνομία Κύπρου (@Cyprus_Police) April 16, 2019

Στον τόπο του εγκλήματος εξάλλου δεν αποκλείεται να διενεργηθούν νέες έρευνες και το απόγευμα της Τρίτης, αφού δεν αποκλείεται να εντοπιστεί ένα καθοριστικό κομμάτι που ενδεχομένως να ολοκληρώσει το «πάζλ μυστηρίου», που συγκλονίζει από την Κυριακή το παγκύπριο.

Να σημειωθεί ότι από το πρωί, μέλη από διάφορες Υπηρεσίες της Δύναμης, «όργωσαν» την ευρύτερη περιοχή του Μεταλλείου, προς αναζήτηση μαρτυριών και πληροφοριών, έχοντας στα χέρια τους συγκεκριμένα στοιχεία.

Πηγή: Sigmalive.com

Σχόλια