ΑΕΛ, Απόλλων, ΕΝΠ και ΑΠΟΕΛ ονειρεύονται την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου Coca-Cola 2018/19, ωστόσο για τους ποδοσφαιριστές τους ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος απουσίας από το εν λόγω παιχνίδι λόγω τιμωρίας.

Σε αντίθεση με ό,τι ισχύει στο πρωτάθλημα, στον δεύτερο τη τάξει θεσμό κάθε παίκτης μένει εκτός για ένα παιχνίδι, όταν συμπληρώσει δύο ή τέσσερις κίτρινες κάρτες (και για κάθε επόμενη μετά από αυτόν τον αριθμό).

Αυτό σημαίνει ότι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν παρατηρηθεί μέχρι σήμερα με μία κίτρινη κάρτα, με τρεις ή τέσσερις διατρέχουν θεωρητικά τον κίνδυνο να λείψουν από τον τελικό, σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας τους.

Θεωρητικά, διότι στην πράξη ο μοναδικός τρόπος απουσίας τους είναι η αποβολή τους, είτε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα είτε με δεύτερη κίτρινη. Αντιθέτως, σε περίπτωση που απλώς συμπληρώσουν απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών, τότε δεν θα είναι τιμωρημένοι, καθώς -όπως ρητά προβλέπεται στους Πειθαρχικούς Κανονισμούς της τρέχουσας περιόδου- η αυτόματη ποινή μιας αγωνιστικής θα διαγράφεται εν όψει τελικού.

Ιδού και το σχετικό εδάφιο:

Camera Icon

+2

Original Source: http://omada.reporter.com.cy

Σχόλια